Shakira és Ray Alexandro együtt töltik az időt? Újabb románc?extra hot!

 Шакира/ Рау Алехандро


Shakira együtt töltötte az idejét Ray Alexandro nevű énekessel Puerto-ricoban. Velük pihentek a libanoni s latin díva és Gerard Pique gyermekei is:Sasha és Milan.A 46 éves énekesnőt és a 30 éves zenészt a strandon a rajongók vették észre, akik a twitteren töltötték föl a videót kettejükről.


Alexandro-t Shakirával találták együtt, miután felbontotta eljegyzését kedvesével Rosaliával, három év együttélés után.

Рау Алехандро и Розалия

Shakira aki múlt évben botrányos módon szakított Gerard Pique-val 12 év párkapcsolat után, az utóbbi időkben egyre több különböző férfival látni. (kapuzárási pánik nőknél is van?)

 Amikor átutazott Miamiba összehozták Tom Cruise-val, Lewis Hamiltonnal, az utóbbival többször látták együtt. Nemrég londoni étteremben látták Jimmy Buttler sportolóval.


Shakira saját magánéletét nem kommentálja. Pique hűtlensége azonban több ideig nagy port kavart, a médiában és Shakira jó profitot termelt az őt megalázó slágereivel, pedig állítolag nyitott kapcsolatban éltek. Sőt többen együttéreznek az énekesnővel, de úgy is gondolják túlságosan sokat foglalkozik Pique féltékennyé tevésével, ahelyett, hogy új életet kezdene .

*Instagram

0 Comments:

Megjegyzés küldése