Camila Cabello áttetsző ruhában a párizsi divathéten +extra Shakira és Camila


Az énekesnő először jelent meg a publikum előtt Shawn Mendez-el való hirtelen szakítása után.


A 25 éves Camila Cabello magabiztos szexi külsőt mutatott az Iris Van Herpen divatbemutatóján, a párizsi divathéten. A Havanna című sláger előadónője egy áttetsző ezüst,-arany koktélruhát választott, mely ujjatlan volt, nem viselt alatta melltartót, s arany magas sarkú szandált viselt hozzá. Hosszú haját balerina kontyként viselte, s elég enyhe sminket kent az arcára.


A szépséghez csatlakozott a 26 éves  Maisie Williams aki ugyancsak hatásos öltözékben jelent meg. Ő is áttetsző ruhát öltött fekete cipővel.  Neki is természetes sminkje volt s ketten pózoltak a rendezvényen.



 

- az én új csajom.— @irisvanherpen Nekem tetszik a szenvedélyed a biofil designhez, ebben mi rokon lelkek vagyunk, köszönöm, hogy szép ruhákat csinálsz, ebben a ruhában szépnek érzem magam.🦋-írta camilla a posztban.

 


A párizsi divathéten való megjelenés előtt a sajtó Shawn Mendez-zel való szakítása okán volt hangos. A The Sun és People magazin azt vallotta újra járnak. A Coachella fesztiválon Shawn és Camilla még csókoloztak jól megvoltak, a Taylor Swift koncerten is együtt voltak.

A Shawn való újraegyesülése előtt, akivel 2019-től 2021 novemberéig járt, Camillának romantikus kapcsolata volt Austin Kevich-el. Őt és a Lox Club vezérigazgatóját tavaly együtt látták, és hihetetlenül boldognak tűntek. Bennfentesek akkor arról számoltak be, hogy a tehetséges énekesnő miért vonzódott a jóképű férfihoz röviddel azután, hogy meglátták.

    "Tetszik neki, hogy a férfi inkább a technológiával foglalkozik, mint a showbiznisz-el. Ez az első alkalom számára, és nagyon élvezi" - mondta akkoriban egy bennfentes a HollywoodLife-nak.

A divathéten Camila együtt nézte a szép ruhákat Shakira kolumbiai énekesnővel, akiről az a hír járta be a sajtót, hogy volt kedvesével (gyermekei apjával) nyitott kapcsolatban éltek. Több rajongó is felbőszült, szerintük Gerard Pique így akarja védeni magát, mert hűtlen volt, s ebből egy szó sem igaz.

Mint, ahogy Shakira kabátja mutatja, az énekesnő valamit tagad.


Shakira wears 'No' statement dress alongside Camila Cabello ...

0 Comments:

Megjegyzés küldése