Hoppá! Shakira és Gerard Pique nyitott kapcsolatban voltak?

 Жерар Пике и Шакира

forrás:https://www.elnacional.cat/enblau/es/television/shakira-pique-relacion-abierta-anos-hombres-mujeres_1054713_102.html

https://www.joy.hu/shakira-pique-nyitott-kapcsolat-megcsalas-162801 

Shakirának és a volt focistának Gerard Pique-nak, akik múlt évben szakítottak a férfi hűtlensége miatt, nyitott kapcsolatuk volt a szakítás előtt három évvel. A spanyol Hose Antonio Aviles nevű műsorvezető szerint, aki vallott  az El Nacional de Catalunya- című magazinnak.


- volt köztük egy megállapodás:- te azt csinálsz amit akarsz, én is, de a sajtó előtt egy párnak kell mutatni magunkat.- Aviles.


Az ő szavai alapján Pique meglepődött ezért a hölgy vádai miatt, szerinte nem történt megcsalás. Sőt a pár több ismerőse is meglepődött, hogy Shaki botrányt csinált, hisz megbeszélték, hogy mindketten lehetnek hűtlenek.


A műsorvezető szerint Pique focistának nem tetszett, ahogy Shakira tálalta a sajtó felé a híreket.


Múlt nyáron szakított a pár 12 év közös élet után. Shakira akkor tudta meg a szakítás tényét, mikor apja kórházban volt. Azután több hónapig külön -külön élt a pár, hisz Shaki kidobta kedvesét otthonukból is.

A média később arról számolt be, hogy Pique a 23 éves Clara Chia-val jár, akivel megcsalta az énekesnőt. A csatorna megjegyezte, hogy a focista új barátnője nagyon hasonlít Shakirára, pedig több mint 20 évvel fiatalabb nála. Maga Shakira 46 éves, míg Pique 35.

Shakira nehezen viselte a botrányosra sikerült szakítást, hiszen az egykori szerelmesek folyamatosan nyilvánosan tisztázták kapcsolatukat. Shakira például egy dalt dedikált Piquének, amelyben kigúnyolta új barátnőjét. Az énekesnő ezt "az érzelmek kifejezésének egészséges módjának" nevezte.

Miután szakított Piquével, Shakira Miamiba költözött két fiával, Sashával és Milannal. Most azzal gyanúsítják, hogy viszonya van Lewis Hamilton autóversenyzővel, akivel többször látták együtt.

A szakítás ténye után Shakira még kétségbeesve keresett új párt, így bekövetett olyan férfiakat az Instagramon,mint Chris Evans, vagy Henry Cavill s még több más híres színész férfit. Mi volt akkor a célja, ha nyitott kapcsolatban volt Piqueval? Bosszú, új szerető?



 forrás: https://www.marca.com/en/lifestyle/celebrities/2022/06/04/629aab3f22601dcd198b4583.html

0 Comments:

Megjegyzés küldése