Hailee Steinfeld romantikus vakáción Josh Allen-el! extra fotók


Az amerikai focibajnokot Josh Allent együtt látták egy medence partján sütkérezni Mexikóban Hailee Steinfeld nevű énekesnővel.


A párocska szenvedélyesen csókolózott a medencében a mexikói nyaralásukon.  A hölgy stílusos szalma kalapot hordott, s napszemüveget, miközben megölelte és csókolta Josh-t. A focista is napszemüveget viselt, s élvezték együtt a nyár örömeit.

Hailee Steinfeld and Josh Allen Heat Up Mexico


Az énekes, színésznő vörös bikiniben volt felöltözve. A férfi feltűnő úszónadrágot viselt. Mindketten sokat nevetgéltek együtt. 


Hailee és Josh Allenről  máj. 26-án kezdett cikkezni a sajtó, amikor romantikus randira mentek egy étterembe. A férfinak akkor volt előtte egy szakítása Brittany Williams-el, aki pilates oktató volt. A férfi és a nő öt évet éltek együtt azelőtt. Márciusban még vele volt egy trópusi utazáson.


Áprilisban adott hírt a sajtó, hogy Brittanyi leiratkozott a férfiról. Hailee most boldog a férfival egy bennfentes szerint:


-ők még csak ismerkednek egymással. Nem akarnak nyomást helyezni egymásra, csak megnézik mit hoz a jövő. Ők egy édes páros, s jól érzik magukat együtt.

Hailee Steinfeld Steps Out With Buffalo Bills Quarterback Josh Allen

 haileesteinfeld и joshallenqb.forrás: TMZ

 

0 Comments:

Megjegyzés küldése