Rihanna A$AP Rocky nevű kedvesével Los Angelesben randizott

 

.

A Barbiecore elnevezésű trend tovább hódít, mely a Barbie filmtől származik. Most Rihanna bújt rózsaszínbe, egy randevú erejéig A$AP Rocky-val Los Angeles utcáin.

Az álompár Rihanna egyik kedvenc éttermébe ment , mely hírhedt olasz ételkülönlegességeiről a Giorgio Baldi elnevezésű helyre, Santa Monicában. A 35 éves barbadosi énekesnő második gyermekét hordja a szíve alatt A$AP Rocky-tól. Riri rózsaszín mell alatt végződő toppot viselt, ugyancsak pink nadrággal, s fehér sportcipővel. Kiegészítőként szemüveg fedte tekintetét, mely strasszkövekkel volt kirakva, s drágaköves gyűrűt hordott ujján, s metál fényű táskát is passzintott a szetthez. Riri haja is a babát idézte, hisz hosszú leengedett frizurát viselt fonatokkal, s copfokkal.

 A$AP Rocky  fehér polót viselt, farmer dzsekivel, bőr bokacsizmával,s szürke nadrágot, melyet töltények díszítettek mindenhol. Tekintetét ő is szemüveggel fedte el. A párnak már van egy kisfia a WU Tang csoport vezetőjének nevét viseli RZA-lett a kisfiú neve. 2023-ban derült ki a második terhessége a sztárnak, de ez nem zavarja, őt s nem akar maxi kismamaruhákat hordani, ő igenis nőies szexi akar maradni, a saját stílusában, amivel az utcai divat ikonjává vált.

Chic dinner date look: Rihanna looked stunning as she stepped out with her beau, A$AP Rocky, in Santa Monica on Friday evening

Effortlessly stylish: He finished off his look with a pair of tan leather boots with a brown platform and blue laces. Like his other half, he also rocked a pair of dark sunglasses ornate with a braided pattern around the frame

0 Comments:

Megjegyzés küldése