Palvin Barbara és Dylan Sprouse összeházasodtak! magical hungarian wedding!



A népszerű modell és Disney sztár Barbara és Dylan összeházasodtak. A ceremóniát  Magyarországon tartották meg, egy hónappal az eljegyzésük után. 

Dylan Sprouse and Barbara Palvin are Engaged: Details

Egy magyar templomban történt meg az ünnepség írta a Bors Online.

Barbara selyem fűzős esküvői ruhát öltött föl, volt nagy fátyla is s átlátszó kesztyűi, ellenben Dylan fekete szmokingot viselt, fehér inggel s nyakkendővel, mely vörös volt, mint a menyasszony csokra. Colin Sprouse az ikertestvére a vőlegénynek vezette az oltár felé a párt.

Барбара Палвин и Дилан Спроус
Twitter*
Барбара Палвин и Дилан Спроус
/Twitter*
Барбара Палвин и Дилан Спроус
/Instagram**


Múlt év szeptemberben került sor az eljegyzésre, melyet egy tematikus fotósorozattal ünnepeltek meg. V Magazine.


A pár 2018 -óta vannak együtt. Egy rendezvényen ismerkedtek össze azelőtt, majd fél éven keresztül volt viszonyuk. Akkor tudta meg a sajtó, hogy ők egy párt alkotnak, mikor egymásnak kommenteket küldtek, a közösségi hálón, s Dylan  a Victoria's Secret, showt is látogatta, ahol fellépett a supermodell.

Барбара Палвин и Дилан Спроус


A 29 éves Palvin Barbara Budapesten született, de most az USA-ban él.  Modellként olyan márkákkal dolgozott együtt, mint L'Oréal, Nina Ricci, Giles, Miu Miu, Louis Vuitton, Emanuel Ungaro,
Jeremy Scott, Etro, s a Victoria's Secret. A 30 éves Dylan Sprousee kiskorától kezdve komédia sorozatok főhőse volt Colin nevű ikertestvérével. Olyan nagy sikerű sorozatok hőse volt, mint a Zak és Cody, Gyönyörű sorscsapás (film),  Miután összecsaptunk.

*Twitter

**Instagram

0 Comments:

Megjegyzés küldése