Shakira egy kosárlabdajátékossal járna? Igaz, vagy kacsa?

 


A 46 éves kolumbiai énekesnőt Shakirát, összehozták az amerikai kosárlabdajátékossal Jimmy Butler-al. A férfi 13 évvel fiatalabb a sztárnál. A férfi és a nő a Novikov étteremben töltötték a szerda estét.


Ahogy a Daily Mail bejelentette Shakira és Butler titokban utaztak az étterembe de külön-külön perceken belül. Egy információ forrás szerint, mindketten sushit fogyasztottak és koktélokat ittak, majd csevegtek. Az étteremből is külön - külön távoztak, s a hátsó kijáratnál egy autó várta az énekesnőt.

Shakira teases new relationship with Jimmy Butler with Instagram connect -  Pulse Sports Uganda

Júniusban Shakira megnézte Butler játékát Miamiban, majd feliratkoztak egymásra instagramon. Az énekesnő eddig 159 embert követ, Butler 481-et.

After Tom Cruise and Lewis Hamilton, Shakira Reportedly Goes  Boyfriend-Shopping for NBA Star Jimmy Butler - Animated Times

A botrányos szakítás után Gerard Pique-val Shakirát összehozták már Tom Cruise-val, s az autóversenyző Lewis Hamilton-al. A Tom Cruise-os viszonyt elutasította Shaki, sőt Lewis Hamilton-nal való kapcsolatát sem erősítette meg.

Shakira tavaly 12 éves kapcsolat után szakított Piquével, mert az hűtlenséget követett el. A szakítás után Shakira többször nyilvánosan kritizálta Piquét és új barátnőjét, Clara Chia-t. Az énekesnő később Miamiba költözött Pique fiaival, Sashával és Milannal.

Ami Butlert illeti, nem volt házas, de van egy lánya, Riley egy korábbi kapcsolatából, Caitlin Novak modellel.

forrás: Dailymail instagram

0 Comments:

Megjegyzés küldése