Jennifer Lopez boldog születésnapot!exkluzív

 


Jennifer Lopez méltón ünnepelte meg az 54. születésnapját, s megosztotta örömét az Instagram fiókján keresztül. Az énekesnő hangos csapattal ünnepelt, ezüst maxi ruhában. ékszerekkel melyek nagyon sokat érnek. Az ünnepség fénypontja volt, mikor Jlo. az asztalon ropta a táncot.

 

 


- hangulat- születésnap- teljes hónapra! írta alá Lopez a felvételeket, melyen saját koktél márkájával pózolt, mely természetesen alkohol mentes.

Дженнифер Лопес
Дженнифер Лопес


A latin díva még pár bikinis fotót is posztolt kalappal a fején, s súlyos arany ékszerekkel felszerelkezve. Nagyon sokan gratuláltak neki, de keresték Ben Affleck-et a képeken, de róla nem készült fotó. Nemrég ünnepelte a pár házassági évfordulóját. Többen úgy gondolták biztos ő fotózott ezért maradt ki a képekből.

Дженнифер Лопес
Дженнифер Лопес


Salma Hayek is posztolt egy régi fotót, ahol Ben Affleck is ott szerepelt, s felköszöntötte a sztárt.


-Boldog születésnapot Jlo! Tegnap este találtam ezt a fotót. Lehetséges ez egy jel, hogy ezzel a képpel kelett jelentkeznem egy ilyen különleges napon. A fotó miatt visszatértek az emlékek, amikor mindenki azt mondta nem fog nekünk sikerülni. Akkoriban a latin - amerikai embereknek nem sok esélyük volt a showbiznisz világában. Folytasd a ragyogást, csajszi, s élvezd minden pillanatát!-írta alá Hayek.

Сальма Хайек, Дженнифер Лопес, Бен Аффлек, Сьюзан Сарандон, Гаэль Гарсия Берналь

*Instagram

0 Comments:

Megjegyzés küldése