Los Angeles Barbie világ premier Margot Robbie 60-as évekbeli estélyiben

Марго Робби


Los Angeles-ben történt meg a világ premierje a Barbie elnevezésű filmnek. A rendezvényen részt vettek a főhősök és egyéb sztárok :

Margot Robbie, Ryan Gosling, Dua Lipa, Bilie Ailish, Ashley Graham, Gal Gadot, és még sokan mások.

Марго Робби
Margot Robbie 60-as évekbeli csillogó fekete estélyit választott, tüll alsó résszel, nyakában gyémánt nyakék ragyogott ,haját magas lófarokba kötözte.Ajkát vörös rúzs fedte.
Марго Робби и Райан Гослинг
Ryan Gosling lazac színű öltönyt és nadrágot viselt enyhe rózsaszín inggel hozzá fehér cipőt. Ken stílusában. (valójában biztos sötétebb árnyalatú öltözéket választott volna.)
Дуа Липа
Gal Gadot, a csodanő, most barna csíkos egyedi origami koktélruhában jelent meg,  füleiben arany karika fülbevalók lógtak, csinos volt, akár egy barna hajú Barbie baba. (Bár őt is bele akarták rakni a filmbe főhősnők egyikeként, de ő elutasította anno az ajánlatot.)
Гпль Гадот
Greta Gervig a rendezőnő pink kosztümkabátot választott, s hozzá ugyancsak rózsaszín estélyit, az egész öltözéket, a kis táska feldobta, egy arany csattal. A frizura a rövid vállig érő haj a nyár slágere.
Грета Гервиг
Райан Гослинг
 
Bilie Ailish fekete selymes hajzuhatagot viselt extra méretű csíkos pink inggel, fekete nadrággal s óriási cipőkkel. Úgy festett, mint aki pizsama partira készül. Pedig láthattuk már kecsesebb szerkókban, is de az biztos, hogy ez kényelmes ruházat, s mindent takar.
Билли Айлиш
Ashley Graham, áttetsző fekete fodros ruhája nagyon csinos volt, nude sminkkel,s fülbevalókkal.
Эшли Грэм
Nicki Minaj, szürke topja és szoknyája remekül festett, extra hosszú haját leengedte, s fülbevalói is jól kiemelték arca szépségét.
Ники Минаж
America Ferrera csodás mosolya bearanyozta a napot, enyhe rózsaszín ruhája remekül festett, s kiemelte dús dekoltázsát. Hozzá a pink táska jó választás volt.
Америка Феррера
Эйва Макс
Margot Robbie a 60-as évek ihlette megjelenést viselt a premieren egy Schiaparelli Haute Couture nyitott vállú ruhában, Lorraine Schwartz ékszerekkel és Manolo Blahnik cipővel. Dua Lipa egy kristályokkal kirakott, teljesen áttetsző, ezüstszínű ruhában jelent meg.

A július végén bemutatásra kerülő új filmben Barbie a valódi emberek világába megy, hogy ott új életet kezdjen. Őt Ken kíséri el.

A film július 19-én kerül a mozikba.



0 Comments:

Megjegyzés küldése