Riky Martin elválik 6 év boldog házasság után


Az ex- házastársak bevallották a People magazinnak azt, hogy szakítanak, de azután is szeretni és tisztelni fogják egymást tekintettel a gyermekekre, s a csodás évekre amelyeket együtt éltek meg. Ricky Martin Is All Set For More Kids, Says “People Think I'm Crazy But I  Love A Big Family”

6 év együttélés után az 51 éves portugáliai szupersztár és a 38 éves szíriai-svéd művész valóra váltják vágyaikat- megtartják családi értékeiket, baráti kapcsolatukat, hogy tovább folytassák gyermeknevelésüket. Együttélésük során két gyermekük született Lucyl 2018-ban és fiúk Renn aki 2019-ben jött a világra.  Jwan Yoseffal kötött házassága előtt Ricky Martinnak 2008-ban született ikerfia, Matteo és Valentino.


2015-ben kezdődött el a párkapcsolat Riky Martin nak Jwan Yoseffal.Hivatalossá mégis az amfar inspiration Gálán mutatta be a párját a latin sztár 2016-ban. Akkoriban eljegyezték egymást, s 2018-ban összeházasodtak.


A tapasztalt művész Youseff még díjat is kapott, s másikat a Threadneedle a kiállításáért Londonban, s úgyancsak ott Beers
Contemporary díjat új művészetéért, 2013-ban a Vouge Arabia szerint. 2020-ban elnyerte az Archiproducts Design Award díjat egy vászonsorozatért, amelyet a ragasztószalagos munkái által inspirált. Az év elején új stúdiót nyitott Los Angelesben.

Riky Martin a The Royal Palm című Apple Tv+ megjelenő történelmi vígjáték főhősét játssza majd olyan sztárok mellett, mint Kristen Wiig, Laura Dern, Allison Janney és Carol Burnett.Még ebben az évben elindul a The Trilogy Tour turnéra Észak-Amerikába a társ headlinerekkel, Pitbull-lal és Enrique Iglesias-szal.

forrás, közösségi háló:ricky_martin.

0 Comments:

Megjegyzés küldése