Barbie Mexikói Mariachi ünnepen





July 6, 2023, Mexico City,
Mexico: (L-R) America Ferrera, Ryan Gosling and Margot Robbie attend the
pink carpet for Barbie at Toreo Parque Central. (Photo by Carlos
Tischler/ Eyepix Group) (Photo credit should read Carlos Tischler/
Eyepix Group/Future Publishing via Getty Images)






 Margot Robbie debuts another stunning 'Barbie' look for Mexico premiere
A Barbie film főhősei Mexikóban jelentek meg, hogy bemutassák filmjüket, több ünnepségen is megjelentek, még női mariachik is felléptek.





A videókon a közösségi hálón, Amerika Ferrera, Margot Robbie, és Ryan Gosling, elragadtatva nézték, ahogy a marachik eljátszották a "El Son De La Negra" című dalt.

Pink kabátkában voltak felöltözve, fekete hosszú szoknyában, rózsaszín kiegészítőkkel, masnikkal. A következő számnál, Gosling tapsolt, s megölelték az előadót.

Margot Robbie is pretty in pink as she's joined by Ryan Gosling at Barbie  premiere in Mexico | Daily Mail Online
A nyolcadik premier helyszín volt Mexikó. Ezenkívűl voltak  még Torontóban, Sydneyban, Los Angelesben Londonban, s New- york városában is. A videóban kérdezi Robbie, hogy nem akar Gosling görkorcsolyát húzni. 
- tudod, nem tudok a valódi életben görkorizni.- válaszolta ő.

Az új filmben Barbie (Robbie) elhagyja Barbieland idilli világát, amikor egzisztenciális válságba kerül, és azon tűnődik, hol a helye a világban. Kennel (Gosling) együtt a való világba utazik, ahol találkozik Ferrera hősnőjével, Gloriával, aki a Barbie babákat gyártó Mattel cég alkalmazottja.

Ferrera mellett egy másik latina is szerepel a szereposztásban: Ariana Greenblatt (Stuck in the Middle), aki a hivatalos trailerben is szerepelt.


0 Comments:

Megjegyzés küldése