Margot Robbie retro ruhában a Barbie film premierjén! hot!


 Марго Робби


Margot Robbie egy rendezvényen vett részt a Barbie film premierjével kapcsolatban, mely Ausztráliában történt.Sidney művészeti múzeumában a sztár a babára hasonlító öltözékben jelent meg, s a sajtó meg mindenki őt figyelte. Margo egy retro  rózsaszín flitteres miniruhát hordott, a Versace 1994-es kollekciójából, amit azelőtt Klaudia Schiffer öltött magára.

Марго Робби
Марго Робби


Mostanávan Margot Robbie aktívan látogatja a Barbie film premierjeit, ahol ő játszotta a főhősnőt Ryan Gosling mellett. A színésznő élőben is a karaktert játssza,  s stylistja Andrew Mukamal, aki olyan celebeket öltöztetett eddig ,mint Bilie Ailish, vagy Channing Tatum.


Fontos eleme, Margo külsejének a pink szín. A színésznő remekül repít minket a retro korszakába. A fan meeting-en (rajongói találkozón) Sydney-ban Versace által tervezett rózsaszín retro ruhában jelent meg, egy kis kötött pulcsiban, miniszoknyában mely metál fényű volt, pink zokniban s pasztell kék cipőben. Régen Kate Moss-t láthattuk hasonló ruhában.

Марго Робби

Марго Робби
/Bottega Veneta

Egy másik fotózáson Beverly Hillsben a színésznő egy rózsaszín kabrió előtt pózolt egy pöttyös Valentino ruhában.

Марго Робби

A The Warner Bros. Pictures Studio bemutatóján a Las Vegas-i CinemaConon Robbie egy rózsaszín kockás felsőt és egy Prada miniszoknyát viselt, Christian Louboutin nyitott orrú cipővel és Chanel bokalánccal kiegészítve.

Марго Робби



0 Comments:

Megjegyzés küldése