Selena Gomez Boldog szülinapot!:)Happy birthday Selena Gomez

 


Selena Gomez július 22-én ünnepelte a 31. születésnapját.  Ezen a rendezvényen vett részt vendégként: Paris Hilton, Christina Aguilera, Sabrina Claudo, Benny Blanko, Tyga, Karol G s más közeli barátai a sztárnak. Jeremy Allen White (állítolagos szerelme) nem vett részt az ünnepségen.

Селена Гомес

- én hálás vagyok sok miatt az életben, főleg a munkáért amit  a Rare Impact Fund.-al tettünk, tudtunk segíteni olyan problémás fiatalokon, akiknek mentális betegségeik vannak. Ez az én igazi szenvedélyem, az életben.- írta alá Gomez a felvételt melyen éppen elfújta a gyertyákról a lángot. A színésznő továbbá megkérte, hogy ne ajándékozzanak neki ajándék tárgyakat, helyette támogassák ezt az alapítványt.

Селена Гомес

A sztár alapította meg  a Rare Impact Fund-ot 2020-ban. Még társaságot is létrehozott, ahol szakértők foglalkoznak pszichológiai egészséggel. Profik, s az egyetemek vezetői előadásokat tartanak a pszichológiai egészség fontosságáról. Minden 1% százaléka a Rare Beauty termékeknek az alapítványhoz kerül. Gomez így akar 100 milliót dollárt összegyűjteni 10 év alatt.

Селена Гомес
Селена Гомес и Кристина Агилера
Селена Гомес с Пэрис Хилтон
Селена Гомес с подругой
Селена Гомес
Селена Гомес с другом
Селена Гомес с подругами

Nemrég Selena  akinek 2020-ban bipoláris depressziót diagnosztizáltak, őszintén vallott arról, hogy nem akart élni, amikor idegösszeomlása lett a Revival turné közben 2016-ban.

Селена Гомес с подругой
Селена Гомес с друзьями


0 Comments:

Megjegyzés küldése