Selena Gomez imidzst váltott- most már platina szőke! Új hot!


A nyár közepén Selena Gomez megváltoztatta hajszínét.

Most már nem barna hajú szépség, hanem platina szőke bombázó, s csodásan fest új frizurájával.


Selena Gomez nem fél új szépség trendeket kipróbálni, ez igaz hajszínére is. A 30 éves hölgy bemutatta új hajviseletét, mely platina szőke árnyalatot kapott, s sok fotót töltött fől ebben a Marilyn Monro-et idéző stílusban.


Selena már több éve sötétbarna hajzuhataggal volt látható, de most bemutatta szőke stílusát, amit a rajongók dicsértek.   Az egyik fotón kék ruhában pózolt, s lágy hullámos hajzattal tündökölt,  mely a hollywoodi 20-ad éveket idézte. Ehhez a külsőhöz még matt rúzst is kent az ajkára, ismételten, hogy Marilyn Monrooe-t idézze föl nekünk.


 A következő fotókon Selena tükör selfien pózolt, mintás kabátban, de akkor a hajgyökerei sötétebbnek mutatkoztak. Semmi sminket nem viselt azon a fotón. A másik képen extra széles rózsaszín ruhában volt látható, melynél szőke haját sötét fonatokkal bolondította meg.

Great Outfits in Fashion History: Selena Gomez in a Custom ...

A világos hajszín Selenának, nem várt lépés volt a rajongóknak. Most csak várják, hogy mit csinál új karakterként, hisz régen egyszer már bevállalta 2017-ben az American Fashion Awards-on.

instagram

0 Comments:

Megjegyzés küldése