Brad Pitt kész béke jobbot küldeni Angelina Jolie-nak!

 Brad Pitt and Angelina Jolie's Relationship: A Look BackAngelina Jolie and Brad Pitt went from 'Domestic Bliss' to divorce: Inside  their ongoing multi-year legal feud | CNN



 Brad Pitt szeretne kibékülni Angelina Jolie-val, hogy kapcsolatuk jobbá váljon gyermekeivel, miután Shiloh és Vivien nevű lányaik lemondtak apjuk családnevéről. -osztotta meg a In Touch Weekly


-semmikor sem gondolta volna Brad Pitt, hogy rosszban lesznek vagy párbajozni fognak. Ő képes felemelt kézzel megjelenni s megadni magát ebben a csatában.- vallotta egy bennfentes.


Az ő szavaival élve a gyermekeik semmit sem akarnak tudni apjukról. 

-az, hogy a gyerekek lemondtak a nevéről- ez még a jéghegy csúcsa.


A bennfentes szerint Brad sajnálja, hogy első helyre helyezte a veszekedést a gyermekei anyja és gyermekei helyett. 

-Brad sok pénzt költött, s mindent megpróbált megtenni, a gyermekei érdekében,de most nem tudja, hogy megérte-e ez a sok harc. A Chateau Miraval  borászatot is azért akarta megtartani, hogy gyermekei örököljék.

-A Miraval-t a jövőben a gyerekek örökölték volna, s abból építették volna a jövőjüket. De ha nem akarják nincs értelme.


Most a színész mindent sajnál, ami köztük történt.

- sajnál mindent Brad ami történt a múltban, hogy nem volt jó férj, s apa, amikor együtt éltek. Most már nem alkoholizál, s teljesen más ember lett.  Reménykedik, hogy a családi kapcsolatot sikerül helyre hozni.

"Brad tudja, hogy nem tudja erőltetni a dolgokat, nem tudja rávenni a gyerekeit, hogy találkozni akarjanak vele. Az ő feltételeik szerint kell történnie, de ő ott lesz nekik, amikor készen állnak rá."
Brad Pitt és Angelina Jolie támogatják gyermeküket az öltönyviselésben -  Humen Online

A szakítás a gyerekeivel nagyon megviselte Pittet. A hír, hogy Shiloh bejelentette, hogy elhagyja a vezetéknevét, nagy csapás volt számára, és "összetörte a szívét". Shiloh döntése nem sokkal azután született meg, hogy kisebbik nővére, Vivienne is elhagyta a Pitt vezetéknevet.

Angelina Jolie-nak és Brad Pittnek összesen hat gyermeke van: Maddox, Zahara és Pax örökbefogadott gyermekek, valamint Shiloh, Knox és Vivienne vér szerinti gyermekek. Az örökbefogadott gyerekek már régóta nem tartják a kapcsolatot Pitt-tel, és nem is akarnak tőle semmit. Pax a közösségi médiában "szörnyű embernek" nevezte apját, aki félelemben tartja a gyerekeit, és "világklasszis seggfejnek", míg Zahara a főiskolán lépett fel, és Zahara Marley Jolie néven mutatkozott be.

Brad Pitt és Angelina Jolie még 2016-ban jelentették be válásukat. A színésznő nyilvánosan hibáztatta volt férjét, és úgy döntött, hogy a gyerekek kizárólagos felügyeleti jogát kéri, a jogi huzavona kettejük között még mindig tart. A felügyeleti viták elültek, amikor a hat gyerekből három már felnőtt, de a Miraval kastély és borászat körüli harc továbbra is tart. Pitt azzal vádolja Jolie-t, hogy a tudta nélkül eladta a borászatban lévő részesedését az orosz üzletembernek, Jurij Sheflernek, aki az italüzletben tevékenykedik. Pitt azt állítja, hogy a színésznő ezzel megszegte az általuk kötött megállapodást, miszerint először neki kellett volna felajánlania, hogy eladja a részesedést.

0 Comments:

Megjegyzés küldése