A terhes Rihanna Beverly Hillsben sétált


A várandós Rihannát egy Beverly Hills-ben lévő parkolóban kapták lencsevégre, a kedvesével ASAP Rocky-val. A 35 éves énekesnő széles farmert viselt, melyet nem gombolt be, s egy toppot, melyen egy Rage Against The Machine rock együttes felirata volt.

Рианна и Asap Rocky

Rihanna és kedvese ASAP Rocky hamarosan ismét szülők lesznek. Első kisfiúk neve RZA lett, aki máj 13-án jött a világra 2022-ben s nevét a Wu -Tang klán vezetőjéről kapta.


A barbadosi szépség több éve az utcai divat ikonjaként híresült el, s terhes ruhái legendássá tették őt. A Vouge magazinnak nyilatkozta, hogy terhessége utolsó szakaszában sem változtat stílusán. 

-amikor először megtudtam ,hogy terhes vagyok, nem akartam direkt kismama ruhákat venni. Bocsi, de divatosan öltözni vidám dolog. Erről nem mondok le, még akkor sem, ha a testem változik.


Ezenkívűl az Umbrella sláger gyártója, nem hagyott föl a modellkedéssel sem , még akkor sem, ha nagy pocakja van. Még a Luis Vuittonak is modellt állt, s a Vouge címlapján is szerepelt, maga által tervezett Savage X Fenty fehérneműben.

Рианна для Vogue, май 2022 года
Рианна для Vogue, май 2022 года

Rihanna egyébként kisfia tavaly májusi születése miatt nem tudott részt venni az éves Costume Institute Met-gálán, ahol ő a díszvendég. Akkor a szervezők egy márványszobor formájában tisztelegtek az énekesnő előtt, amelynek vázlatát egy fotó alapján készítették el, amelyen Rihanna a Vogue címlapjára készült egy csipkés Alaia-overallban.

Мраморная статуя Рианны

0 Comments:

Megjegyzés küldése