Beyonce is rózsaszínben:Barbie stílus!Új

 


.

Beyonce jól megérezte Barbie karakterének  érzéseit amikor emberré vált.Rajongók szerint: ő érti Barbie befolyását s terveket sző.

Beyonce megértette a Barbiecore stílusát, új szinteken, s a színpadra metal body-t vett föl a The Renassainve Tour közepette Minneapolisban szombaton. Július 22-én a 41 éves divatikon némely képet  megosztott a közösségi hálón, bemutatva rózsaszín ruhakölteményeit, amit még Margot Robbie is megirigyelt volna. Csillogó fűzőt hordott, hozzá dzsekit, s magas combig érő csizmát, mintha a Barbie filmből lépett volna ki.


Az Alien Superstar című sláger előadónője, boldoggá tette rajongóit képsorozatával.

-Ő Barbie- az a nő.- kommentálta egy rajongó, Beyonce albumának első számát.

Más azt írta:- ő érti Barbie befolyását, s előre tervez.

-Ő Barbie- a legnagyobb előadónő.- írta megint egy fan.


A világkörüli turnét adó Oscar-díjas sztár bemutatta kislánya Blue Ivy tehetségét is!

Az elbűvölő mini énje a saját anyjának, remek koreográfiát mutatott be, anyja mellett táncolva, a rajongók örömére, s az 5 éves Rumi (kishúga) örömére! A videót twitteren tették föl, ahogy Rumi táncolt a barátaival a Stad- de franc elnevezésű stadionban, Blue tánca alatt s tartott egy táblát kezeiben:

-mi szeretünk Blue!Nagyon édes!

A rajongói klip tartalmazta a szöveget: "POV: Láttam Beyoncé három gyerekét a helyemről a Renaissance turnén, bár az nem volt világos, hogy Rumi ikertestvére, Sir jelen volt-e."  Pillanatokkal azután, hogy Blue legnagyobb rajongója felemelte a csodálatos transzparenst, Blue-t újra a lelátón látták Rumi mellett, ugyanabban a ruhában, amit a színpadon viselt.


Blue Ivy megtanulta már máj.10-én a koreográfiát, hisz már látták a Renessaince elnevezésű turné kulisszái mögött a Friends arénában Svájcban. Jay-Z-vel táncolt a szülők 36 dalára.


Rajongók szerint Blue Ivy kiment a színpadra Beyonce utóbbi show-ján. Beyonce meghívta Ivy-t elénekelni vele a 
«Brown Skin Girl» című dalt a  dubai Atlantis The Royal nevű hotel megnyitóján.Akkor Beyonce 24 millió dollárt keresett rajta a TMZ szerint.

A mostani koncertek a pophercegnő számára üdvözlendő visszatérést jelentettek, hiszen Beyoncé a 2016-os, 49 állomásos Formation turnéja óta nem turnézott, a "Lemonade" megjelenését követően. 2018-ban a Coachellán lépett fel, majd Jay-Z-vel turnézott az On the Run II turné keretében.

forrás tmz, instagram..

0 Comments:

Megjegyzés küldése