Karlie Kloss másodszorra lett anya! baby born!


A világhírű modell Karlie Kloss másodszorra hozta világra következő utódját. Joshua Kushner a milliomos apuka (a hölgy férje) posztolta a gyermek fotóját.

- üdvözöllek  a világban!- írta alá a fotót.

Ребёнок Карли Клосс и Джошуа Кушнера

A gyermek július 11-én jött a világra. A neve még nem ismert, de mivel kék sapkát hordott a fotón (fiú lehet).


A modell a várandósságát a Met Gálán erősítette meg, mely májusban volt megrendezve, ott fekete estélyiben volt felöltözve mely kiemelte gömbölyödő pocakját.


Karlie Kloss és kedvese Joshua Kushner (1,8 milliárd dolláros vagyonnal rendelkeznek.) A pár 2012-ben ismerkedett össze, majd 2018-ban összeházasodtak. A hölgy felvette a férfi vallását a judaizmust. Októberben  szerény esküvőt tartottak New-york ban izraelita kultúra szerint, s sok vendéget is meghívtak a jeles eseményre.

A pár 2021-ben lett először szülő, fiuk született, Levi. Családi életének részleteit Karlie Kloss inkább titokban tartja, de tavaly egy interjúban bevallotta, hogy az anyaságot tartja élete legfőbb örömének.

A modell nemrég csatlakozott a harchoz, "hogy az Egyesült Államokban elsőként fogadják el az országos fizetett családi szabadságot": azt szorgalmazza, hogy minden nőnek több mint három hónapos fizetett szülési szabadság járjon.

*Instagram

0 Comments:

Megjegyzés küldése