Britney Spears kiadja memoárját


Október 24-én Britney Spears a pop királynője kiadja a

(«The Woman In Me») elnevezésű önéletrajzi könyvét.

.

A rajongók várják , hogy milyen történetet mesél el a sztár.

Britney Spears' New Memoir: Everything to Know About 'The Woman in Me'


 

 Sok kiadó harcolt a könyv kiadásáért, de a Gallery Books, Simon & Schuster-től adja ki mégis a könyvet.

 

- hihető bizonyítékai Britneynak, a bírósági pereken sokkolta a világot, megváltoztatta a törvényeket, s inspiráló erőt és bátorságot mutatott .- vallotta Jennifer Bergstrom, a kiadó elnöke.

 


- nem kétlem, hogy ez a memoár, s hatása az év sikere lesz. Mi nagyon büszkék vagyunk a saját történetemet megosztani.


A publikum el tudja olvasni a memoárt, azután, hogy a 41 éves Spears megnyerte a pert, s elvesztette  apja a fölötte való gyámságot, 13 év után. 2021 évben Spears publikus bizonyítékokat adott elő, s novemberben már nyert.

A Gallery Books sajtóközleménye szerint a "Toxic" énekesnőjének memoárja azt ígéri, hogy "először tárja fel hihetetlen tapasztalatait és a popzene történetének egyik legnagyobb előadója mögött rejlő erőt" - és annak fontosságát, hogy egy nő saját maga mondja el a saját történetét a saját feltételei szerint".

    A "The Woman in Me" egy "merész és meglepően megindító történet a szabadságról, a hírnévről, az anyaságról, a túlélésről, a hitről és a reményről" - áll a sajtóközleményben.

Spears 2021-ben azt mondta a bíróságnak: "Csak vissza akarom kapni az életemet". Most, a "The Woman in Me" című filmmel a világsztár egy jelentős lépést tesz e cél felé.
starslife

0 Comments:

Megjegyzés küldése