A Blackpink együttes egyik énekesnője Lisa egy milliómos utódjával jár Frederik Arnault-val


 



Hirtelen az európai és koreai sajtó beszámolt arról a hírről, hogy a Blackpink együttes tagja Lisa s a milliómos Frederik Arnault viszonyt tartanak fenn.

A napokban a lesifotósok lefotózták őket egy párizsi étteremben ebéd közepette.

enter-talk] LISA AND FREDERIC ARNAULT'S DATE IN PARISChân dung bạn trai tin đồn Lisa (BlackPink): Người thừa kế nhà

A 26 éves Lalisza Manoban, akit Lisa-ként ismerhet a közönség- az egyik k-pop együttes a Blackpink tagjaként vált ismertté. A pletykák szerint azelőtt a BTS fiú banda tagjával volt kapcsolata Jeon Jung-kook-al, s még egy megasztárral a k-pop bandák világából  az NCT együttes frontemberével Taen-nal s a színészként ismert Pak Pogom-al. Lisa a Celine és a M.A.C nagyköveteként is ismertté vált, s 2019-ben rá került a legbefolyásosabb influencerek listájára is a Lyst szerint.



 

Лиса
Лиса

A 28 éves Frédéric az LVMH vezetőjének, Bernard Arnault-nak a harmadik utódja és Natalia Vodianova férjének, Antoine-nak a testvére. Bernard Arnaul-t nemrégiben a világ leggazdagabb emberének ismerték el. Vagyonát 211 milliárd dollárra becsülik.


Arnault családhoz tartozik  LVMH Moët Hennessy —
Louis Vuitton, akikhez tartozik, még a Celine márka. Frederik gyakran vett részt divatbemutatókon vendégként, ahol Lisa is fellépett. Később a Blackpink koncertekre is eljött (Los Angelesbe és Párizsba).


Frederik feliratkozott Lisa Instagramjára, melyet állatainak készített, aktívan likeolja minden posztját, s a lány születésnapjára is hozott ajándékot a  TAG Heuer- től.


Frederik Arnault befejezte a francia politológia tanulmányait 2014-ben, a Facebook-nál kezdte a karrierjét, majd a  McKinsey &
Company méltán híres cégénél is dolgozott, később a 2017-es Tag Heuer-nél kezdett dolgozni, mely az Arno család tulajdona is.

A sajtó továbbra is foglalkozik az LVMH-nál végrehajtott személyi átrendeződésekkel és az Arnault-gyerekek közötti utódlási harccal. Továbbra is nyitott kérdés, hogy melyikük lesz egy napon Bernard Arnault utódja a konglomerátum elnök-vezérigazgatói posztján.

Бернар и Фредерик Арно



0 Comments:

Megjegyzés küldése