Megan Fox falatnyi bikiniben ül a fán! szexi


- ha egy vadállat így nézne ki, megengedném, hogy széttépjen-vallotta be MGK a közösségi hálón barátnőjéről Megan Fox színésznő és modellről a vágyait.


A 33 éves pop-punk énekes, így reagált a természetben készült szexi fotósorozatra.


A fotózáson a 37 éves Megan Fox zöld bikinit vett föl, s egy fa tetetjén a lombkorona vette körbe. A fotókat Sibell Levi lőtte.

-az erdő.- a legrégebbi barátom.- írta alá Fox.

A rajongók nagyon izgatottá váltak a képektől, nem csoda, hisz a színésznő úgy nézett ki, mint a Jég és tűz rajzfilm 1983 főhősnője.

Esetleg a bibliai teremtéstörténet Évájára hajazott.



Maga Fox nem válaszolt a pozitív kommentekre, ám 3 millió like-ot kapott egy nap. A felvételek központja volt a természet lágy öle, miközben Fox egy masszív fán mászkált, felnézett, s kapaszkodik a fába. A fodrász Rosales Jackson volt, a sminkes Jenny Kristin.


Júniusban olyan információ jelent meg, hogy Fox és MGK nevű rock énekes vőlegénye eljegyezték egymást, szakítás után békültek.

Megan Fox rocks eye-wateringly tiny bikini in sultry jungle photoshoot |  Metro News

- ők nagy munkát tettek azért, hogy kapcsolatukban újra felépítsék az egymás iránti bizalmat, hogy továbbra is együtt legyenek.- forrás.

Megan Fox i Machine Gun Kelly jednak wciąż są razem? - Glamour.pl

-Ők jegyesek, de nem terveznek még házasságkötést. Megan még mindig hordja az eljegyzési gyűrűt. Most boldognak tűnik.-megint forrás.


0 Comments:

Megjegyzés küldése