Rihanna A$AP Rocky nevű kedvesével Los Angelesben randizott

 

.

A Barbiecore elnevezésű trend tovább hódít, mely a Barbie filmtől származik. Most Rihanna bújt rózsaszínbe, egy randevú erejéig A$AP Rocky-val Los Angeles utcáin.

Az álompár Rihanna egyik kedvenc éttermébe ment , mely hírhedt olasz ételkülönlegességeiről a Giorgio Baldi elnevezésű helyre, Santa Monicában. A 35 éves barbadosi énekesnő második gyermekét hordja a szíve alatt A$AP Rocky-tól. Riri rózsaszín mell alatt végződő toppot viselt, ugyancsak pink nadrággal, s fehér sportcipővel. Kiegészítőként szemüveg fedte tekintetét, mely strasszkövekkel volt kirakva, s drágaköves gyűrűt hordott ujján, s metál fényű táskát is passzintott a szetthez. Riri haja is a babát idézte, hisz hosszú leengedett frizurát viselt fonatokkal, s copfokkal.

 A$AP Rocky  fehér polót viselt, farmer dzsekivel, bőr bokacsizmával,s szürke nadrágot, melyet töltények díszítettek mindenhol. Tekintetét ő is szemüveggel fedte el. A párnak már van egy kisfia a WU Tang csoport vezetőjének nevét viseli RZA-lett a kisfiú neve. 2023-ban derült ki a második terhessége a sztárnak, de ez nem zavarja, őt s nem akar maxi kismamaruhákat hordani, ő igenis nőies szexi akar maradni, a saját stílusában, amivel az utcai divat ikonjává vált.

Chic dinner date look: Rihanna looked stunning as she stepped out with her beau, A$AP Rocky, in Santa Monica on Friday evening

Effortlessly stylish: He finished off his look with a pair of tan leather boots with a brown platform and blue laces. Like his other half, he also rocked a pair of dark sunglasses ornate with a braided pattern around the frame

Hadisa A klón sorozatból: minden összedőlt, mint egy kártyavár

 

Carla Diaz comemora retorno de 'O clone': "Marco na minha carreira"


A sztár fontos státuszt vesztett el.







Все рухнуло: Хадижа из «Клона» выступила с горьким признанием о личной жизни




Múlt év őszén derült ki, hogy Carla Diaz férjhez megy egy tehetős férfihoz. Ettől függetlenül a brazil színésznőnek a boldogsága nem tartott sokáig. Már nem titok, hogy a kapcsolata a Felipe Becari  névre hallgató parlamenti képviselő és állatjogi aktivistával, már befejeződött. Erre volt is ok.

Carla Diaz e Felipe Becari se separaram por dois motivos e um deles pode  ser crime - Purebreak




 A klón sorozat Hadisájának, (Yade lányát játszotta anno)  kapcsolata véget ért. Olvasni a közösségi hálón.Régen azt hitték, hogy a színésznő kedvese túl sokat költött jótékonykodásra. 

Szerki(Ezért a pénz hiánya okozhatta kettejük viszonyának végét?)

Postagem de Carla Diaz  — Foto: Reprodução


A blogjában Diaz bevallotta nehéz szívvel fogadta el a szakítást, de most könnyít a lelkén.


-vannak dolgok, amiket meg kell élnünk magunknak, hogy megérteni felnőtté válni, a nyilvánosságra hozatal előtt. Nekem kellett egy kis idő, de elbújtam a saját csigaházamban, de ma érzem, hogy kész vagyok bevallani:- én és Felipe már nem vagyunk együtt. Nagyon tisztelem a történetünket, hogy mennyi mindent megéltünk, s szeretném, hogy ő boldog legyen.- írta a rajongóinak a közösségi hálón a sztár.

Shakira és Ray Alexandro együtt töltik az időt? Újabb románc?extra hot!

 Шакира/ Рау Алехандро


Shakira együtt töltötte az idejét Ray Alexandro nevű énekessel Puerto-ricoban. Velük pihentek a libanoni s latin díva és Gerard Pique gyermekei is:Sasha és Milan.A 46 éves énekesnőt és a 30 éves zenészt a strandon a rajongók vették észre, akik a twitteren töltötték föl a videót kettejükről.


Alexandro-t Shakirával találták együtt, miután felbontotta eljegyzését kedvesével Rosaliával, három év együttélés után.

Рау Алехандро и Розалия

Shakira aki múlt évben botrányos módon szakított Gerard Pique-val 12 év párkapcsolat után, az utóbbi időkben egyre több különböző férfival látni. (kapuzárási pánik nőknél is van?)

 Amikor átutazott Miamiba összehozták Tom Cruise-val, Lewis Hamiltonnal, az utóbbival többször látták együtt. Nemrég londoni étteremben látták Jimmy Buttler sportolóval.


Shakira saját magánéletét nem kommentálja. Pique hűtlensége azonban több ideig nagy port kavart, a médiában és Shakira jó profitot termelt az őt megalázó slágereivel, pedig állítolag nyitott kapcsolatban éltek. Sőt többen együttéreznek az énekesnővel, de úgy is gondolják túlságosan sokat foglalkozik Pique féltékennyé tevésével, ahelyett, hogy új életet kezdene .

*Instagram

Jennifer Lopez boldog születésnapot!exkluzív

 


Jennifer Lopez méltón ünnepelte meg az 54. születésnapját, s megosztotta örömét az Instagram fiókján keresztül. Az énekesnő hangos csapattal ünnepelt, ezüst maxi ruhában. ékszerekkel melyek nagyon sokat érnek. Az ünnepség fénypontja volt, mikor Jlo. az asztalon ropta a táncot.

 

 


- hangulat- születésnap- teljes hónapra! írta alá Lopez a felvételeket, melyen saját koktél márkájával pózolt, mely természetesen alkohol mentes.

Дженнифер Лопес
Дженнифер Лопес


A latin díva még pár bikinis fotót is posztolt kalappal a fején, s súlyos arany ékszerekkel felszerelkezve. Nagyon sokan gratuláltak neki, de keresték Ben Affleck-et a képeken, de róla nem készült fotó. Nemrég ünnepelte a pár házassági évfordulóját. Többen úgy gondolták biztos ő fotózott ezért maradt ki a képekből.

Дженнифер Лопес
Дженнифер Лопес


Salma Hayek is posztolt egy régi fotót, ahol Ben Affleck is ott szerepelt, s felköszöntötte a sztárt.


-Boldog születésnapot Jlo! Tegnap este találtam ezt a fotót. Lehetséges ez egy jel, hogy ezzel a képpel kelett jelentkeznem egy ilyen különleges napon. A fotó miatt visszatértek az emlékek, amikor mindenki azt mondta nem fog nekünk sikerülni. Akkoriban a latin - amerikai embereknek nem sok esélyük volt a showbiznisz világában. Folytasd a ragyogást, csajszi, s élvezd minden pillanatát!-írta alá Hayek.

Сальма Хайек, Дженнифер Лопес, Бен Аффлек, Сьюзан Сарандон, Гаэль Гарсия Берналь

*Instagram

Yade a Klón sorozatból, fürdőruhában napozott! Új hot




Giovanna Antonelli még mindig szexi!







«Ах, какие булочки»: Жади из «Клона» бесцеремонно обнажилась на солнце (фото)




47 éves lett a nagy sikerű brazil sorozat A klón sztárja. Ahogy a képet megnézzük nehezen hihető eme tény, hisz fiatalabbnak tűnik a koránál.  



A színésznőt az egész világ Yade-ként ismerte meg, s azóta több év is elmúlt, de ő egyre szebb és szebb lesz.

Anyone remember actress Giovanna Antonelli in the role of Jade (El Clon)?  She's the embodiment of perfection! : r/ladyladybonersA más de 20 años del estreno de El Clon: el exitoso presente de la  protagonista Giovanna Antonelli | Entretención y Espectáculos | Página 7

Nemrég a színésznő új nyaralási képeket osztott meg. A fotókon zöld bikinit hordott, s többen mondták is, hogy fiatalabbnak tűnik a koránál.


 

- Ön tényleg 47?

 

-elbüvölő.

 

- maga a tökély.

 

-a legszebb.Egy istennő. Micsoda nő! Micsoda kerekded formák!- írták a közösségi háló felhasználói érthetően a legtöbb férfi.

 

-

-

Giovanna Antonelli Yade instagram


A terhes Rihanna Beverly Hillsben sétált


A várandós Rihannát egy Beverly Hills-ben lévő parkolóban kapták lencsevégre, a kedvesével ASAP Rocky-val. A 35 éves énekesnő széles farmert viselt, melyet nem gombolt be, s egy toppot, melyen egy Rage Against The Machine rock együttes felirata volt.

Рианна и Asap Rocky

Rihanna és kedvese ASAP Rocky hamarosan ismét szülők lesznek. Első kisfiúk neve RZA lett, aki máj 13-án jött a világra 2022-ben s nevét a Wu -Tang klán vezetőjéről kapta.


A barbadosi szépség több éve az utcai divat ikonjaként híresült el, s terhes ruhái legendássá tették őt. A Vouge magazinnak nyilatkozta, hogy terhessége utolsó szakaszában sem változtat stílusán. 

-amikor először megtudtam ,hogy terhes vagyok, nem akartam direkt kismama ruhákat venni. Bocsi, de divatosan öltözni vidám dolog. Erről nem mondok le, még akkor sem, ha a testem változik.


Ezenkívűl az Umbrella sláger gyártója, nem hagyott föl a modellkedéssel sem , még akkor sem, ha nagy pocakja van. Még a Luis Vuittonak is modellt állt, s a Vouge címlapján is szerepelt, maga által tervezett Savage X Fenty fehérneműben.

Рианна для Vogue, май 2022 года
Рианна для Vogue, май 2022 года

Rihanna egyébként kisfia tavaly májusi születése miatt nem tudott részt venni az éves Costume Institute Met-gálán, ahol ő a díszvendég. Akkor a szervezők egy márványszobor formájában tisztelegtek az énekesnő előtt, amelynek vázlatát egy fotó alapján készítették el, amelyen Rihanna a Vogue címlapjára készült egy csipkés Alaia-overallban.

Мраморная статуя Рианны

Beyonce is rózsaszínben:Barbie stílus!Új

 


.

Beyonce jól megérezte Barbie karakterének  érzéseit amikor emberré vált.Rajongók szerint: ő érti Barbie befolyását s terveket sző.

Beyonce megértette a Barbiecore stílusát, új szinteken, s a színpadra metal body-t vett föl a The Renassainve Tour közepette Minneapolisban szombaton. Július 22-én a 41 éves divatikon némely képet  megosztott a közösségi hálón, bemutatva rózsaszín ruhakölteményeit, amit még Margot Robbie is megirigyelt volna. Csillogó fűzőt hordott, hozzá dzsekit, s magas combig érő csizmát, mintha a Barbie filmből lépett volna ki.


Az Alien Superstar című sláger előadónője, boldoggá tette rajongóit képsorozatával.

-Ő Barbie- az a nő.- kommentálta egy rajongó, Beyonce albumának első számát.

Más azt írta:- ő érti Barbie befolyását, s előre tervez.

-Ő Barbie- a legnagyobb előadónő.- írta megint egy fan.


A világkörüli turnét adó Oscar-díjas sztár bemutatta kislánya Blue Ivy tehetségét is!

Az elbűvölő mini énje a saját anyjának, remek koreográfiát mutatott be, anyja mellett táncolva, a rajongók örömére, s az 5 éves Rumi (kishúga) örömére! A videót twitteren tették föl, ahogy Rumi táncolt a barátaival a Stad- de franc elnevezésű stadionban, Blue tánca alatt s tartott egy táblát kezeiben:

-mi szeretünk Blue!Nagyon édes!

A rajongói klip tartalmazta a szöveget: "POV: Láttam Beyoncé három gyerekét a helyemről a Renaissance turnén, bár az nem volt világos, hogy Rumi ikertestvére, Sir jelen volt-e."  Pillanatokkal azután, hogy Blue legnagyobb rajongója felemelte a csodálatos transzparenst, Blue-t újra a lelátón látták Rumi mellett, ugyanabban a ruhában, amit a színpadon viselt.


Blue Ivy megtanulta már máj.10-én a koreográfiát, hisz már látták a Renessaince elnevezésű turné kulisszái mögött a Friends arénában Svájcban. Jay-Z-vel táncolt a szülők 36 dalára.


Rajongók szerint Blue Ivy kiment a színpadra Beyonce utóbbi show-ján. Beyonce meghívta Ivy-t elénekelni vele a 
«Brown Skin Girl» című dalt a  dubai Atlantis The Royal nevű hotel megnyitóján.Akkor Beyonce 24 millió dollárt keresett rajta a TMZ szerint.

A mostani koncertek a pophercegnő számára üdvözlendő visszatérést jelentettek, hiszen Beyoncé a 2016-os, 49 állomásos Formation turnéja óta nem turnézott, a "Lemonade" megjelenését követően. 2018-ban a Coachellán lépett fel, majd Jay-Z-vel turnézott az On the Run II turné keretében.

forrás tmz, instagram..

Selena Gomez Boldog szülinapot!:)Happy birthday Selena Gomez

 


Selena Gomez július 22-én ünnepelte a 31. születésnapját.  Ezen a rendezvényen vett részt vendégként: Paris Hilton, Christina Aguilera, Sabrina Claudo, Benny Blanko, Tyga, Karol G s más közeli barátai a sztárnak. Jeremy Allen White (állítolagos szerelme) nem vett részt az ünnepségen.

Селена Гомес

- én hálás vagyok sok miatt az életben, főleg a munkáért amit  a Rare Impact Fund.-al tettünk, tudtunk segíteni olyan problémás fiatalokon, akiknek mentális betegségeik vannak. Ez az én igazi szenvedélyem, az életben.- írta alá Gomez a felvételt melyen éppen elfújta a gyertyákról a lángot. A színésznő továbbá megkérte, hogy ne ajándékozzanak neki ajándék tárgyakat, helyette támogassák ezt az alapítványt.

Селена Гомес

A sztár alapította meg  a Rare Impact Fund-ot 2020-ban. Még társaságot is létrehozott, ahol szakértők foglalkoznak pszichológiai egészséggel. Profik, s az egyetemek vezetői előadásokat tartanak a pszichológiai egészség fontosságáról. Minden 1% százaléka a Rare Beauty termékeknek az alapítványhoz kerül. Gomez így akar 100 milliót dollárt összegyűjteni 10 év alatt.

Селена Гомес
Селена Гомес и Кристина Агилера
Селена Гомес с Пэрис Хилтон
Селена Гомес с подругой
Селена Гомес
Селена Гомес с другом
Селена Гомес с подругами

Nemrég Selena  akinek 2020-ban bipoláris depressziót diagnosztizáltak, őszintén vallott arról, hogy nem akart élni, amikor idegösszeomlása lett a Revival turné közben 2016-ban.

Селена Гомес с подругой
Селена Гомес с друзьями


Megan Fox falatnyi bikiniben ül a fán! szexi


- ha egy vadállat így nézne ki, megengedném, hogy széttépjen-vallotta be MGK a közösségi hálón barátnőjéről Megan Fox színésznő és modellről a vágyait.


A 33 éves pop-punk énekes, így reagált a természetben készült szexi fotósorozatra.


A fotózáson a 37 éves Megan Fox zöld bikinit vett föl, s egy fa tetetjén a lombkorona vette körbe. A fotókat Sibell Levi lőtte.

-az erdő.- a legrégebbi barátom.- írta alá Fox.

A rajongók nagyon izgatottá váltak a képektől, nem csoda, hisz a színésznő úgy nézett ki, mint a Jég és tűz rajzfilm 1983 főhősnője.

Esetleg a bibliai teremtéstörténet Évájára hajazott.



Maga Fox nem válaszolt a pozitív kommentekre, ám 3 millió like-ot kapott egy nap. A felvételek központja volt a természet lágy öle, miközben Fox egy masszív fán mászkált, felnézett, s kapaszkodik a fába. A fodrász Rosales Jackson volt, a sminkes Jenny Kristin.


Júniusban olyan információ jelent meg, hogy Fox és MGK nevű rock énekes vőlegénye eljegyezték egymást, szakítás után békültek.

Megan Fox rocks eye-wateringly tiny bikini in sultry jungle photoshoot |  Metro News

- ők nagy munkát tettek azért, hogy kapcsolatukban újra felépítsék az egymás iránti bizalmat, hogy továbbra is együtt legyenek.- forrás.

Megan Fox i Machine Gun Kelly jednak wciąż są razem? - Glamour.pl

-Ők jegyesek, de nem terveznek még házasságkötést. Megan még mindig hordja az eljegyzési gyűrűt. Most boldognak tűnik.-megint forrás.


Palvin Barbara és Dylan Sprouse összeházasodtak! magical hungarian wedding!



A népszerű modell és Disney sztár Barbara és Dylan összeházasodtak. A ceremóniát  Magyarországon tartották meg, egy hónappal az eljegyzésük után. 

Dylan Sprouse and Barbara Palvin are Engaged: Details

Egy magyar templomban történt meg az ünnepség írta a Bors Online.

Barbara selyem fűzős esküvői ruhát öltött föl, volt nagy fátyla is s átlátszó kesztyűi, ellenben Dylan fekete szmokingot viselt, fehér inggel s nyakkendővel, mely vörös volt, mint a menyasszony csokra. Colin Sprouse az ikertestvére a vőlegénynek vezette az oltár felé a párt.

Барбара Палвин и Дилан Спроус
Twitter*
Барбара Палвин и Дилан Спроус
/Twitter*
Барбара Палвин и Дилан Спроус
/Instagram**


Múlt év szeptemberben került sor az eljegyzésre, melyet egy tematikus fotósorozattal ünnepeltek meg. V Magazine.


A pár 2018 -óta vannak együtt. Egy rendezvényen ismerkedtek össze azelőtt, majd fél éven keresztül volt viszonyuk. Akkor tudta meg a sajtó, hogy ők egy párt alkotnak, mikor egymásnak kommenteket küldtek, a közösségi hálón, s Dylan  a Victoria's Secret, showt is látogatta, ahol fellépett a supermodell.

Барбара Палвин и Дилан Спроус


A 29 éves Palvin Barbara Budapesten született, de most az USA-ban él.  Modellként olyan márkákkal dolgozott együtt, mint L'Oréal, Nina Ricci, Giles, Miu Miu, Louis Vuitton, Emanuel Ungaro,
Jeremy Scott, Etro, s a Victoria's Secret. A 30 éves Dylan Sprousee kiskorától kezdve komédia sorozatok főhőse volt Colin nevű ikertestvérével. Olyan nagy sikerű sorozatok hőse volt, mint a Zak és Cody, Gyönyörű sorscsapás (film),  Miután összecsaptunk.

*Twitter

**Instagram