Nicole Scherzinger kezét megkérték!

 

Nicole Scherzinger engaged to boyfriend Thom Evans after three years of  dating | Evening Standard

Pussycat Dolls members past and present: From Nicole Scherzinger to the  singers who won't be in the reunion | London Evening Standard | Evening  Standard

A 44 éves ex énekesnője a the Pussycat dolls női együttesnek Nicole Scherzinger bejelentette, hogy eljegyezte őt a 38 éves kedvese a sportolóként ismert Tom Evans. A fotókon ahol megkéri a férfi a kezét, ott csak annyit írt a nő:- én igent mondtam.

 

Том Эванс и Николь Шерзингер
Instagram*
Том Эванс и Николь Шерзингер
/Instagram*


A fotókat a hawai partokon készítették el, Scherzinger háza mellett. forrás Page Six.

-nicole és Tom már több éve együtt tervezgették a jövőjüket. Ő olyan izgatott, hogy minden valóra válik.Felhőtlenül boldog.- egy bennfentes.


2019 őszén ismerkedett meg Tom Evans-el Nicole Scherzinger az X-factor tehetségkutató forgatásán, ahol a férfi versenyzőként volt jelen a nő a zsűri szerepében tetszelgett. A románc akkor kibontakozott, de csak 2020-ban tették hivatalossá kapcsolatukat. Novemberben abban az évben már évfordulójukat ünnepelték. Az énekesnő Istennek mondott hálát s szerelmet vallott Tom-nak. Akkor kiderült már megismerték egymás családját, közös életet terveztek otthont, s gyermekeket.

Emlékezzünk vissza, hogy Nicole Scherzinger 2015-ben szakított Lewis Hamilton Forma-1-es versenyzővel, akivel nyolc évig járt. Az énekesnő így magyarázta az okot: "Nyolc évig voltunk együtt, és belefáradtam abba, hogy arra várjak, hogy megkérje a kezem. Nicole 2016 és 2019 között a bolgár teniszezővel, Grigor Dimitrovval járt.

forrás: pagesix, instagram

0 Comments:

Megjegyzés küldése