Taylor Swift váratlanul megjelent az SNL show-n új vőlegényével! Új hot!


A világhírű románca a popsztár és a Chiefs játékosának nyilvánvalóvá vált, amikor New-york- ban  fotózták őket este.


Taylor Swift visszatért New-yorkba s nem egyedül, hanem Travis Kelce társaságában!

 Szombaton a magabiztos szőkeség aki 33 éves popsztár és a 34 éves amerikai foci játékos, aki a Kansas City Chiefa- hez tartozik, együtt fotózták  őket kézenfogva, s éppen a Saturday Night Live rendezvényére készültek, a másik buliról a New-yorki show után.

Azon az estén a sokat ígérő pár, hirtelen megjelent az SNL csatornáján. Kelce egy epizód szerepet játszott el a szkeccs végén  parodizálva az NFL őrjöngését a románcuk körül, Swift pedig második zenei vendégszereplésével Ice Spice-t mutatta be a show alatt.

Тейлор Свифт


Előtte este Swift és Kelce a Nobu étteremben ettek New york területén a show előtt,  Page Six.



Megünnepelték a koncert film sikerét szerdán a premieren Los Angelesben, ahol nagyon sok híresség is megjelent, következő napon Swift Kanses city-ben drukkolt Kelce-nek, amikor az ő csapata megmérkőzőtt a Denver Bronkossal a stadionban.

A két órás meccs alatt Swift Chiefs vörös dzsekit hordott fekete toppal és szoknyával. Arany ékszereket is viselt, fekete bakanccsal és közép magas copfba volt kötve a haja. 

Az interjú során, melyet a játék előtt készített a Prime Video Kelce azt mondta szereti a káoszt az életében:

-én elfogadom mindezt. -sőt amikor a pályán játszik egyszerűen kikapcsol.

Swift megjelenése Kelce csütörtöki meccsén két és fél héten belül a harmadik alkalom volt, hogy a sztár támogatta a kétszeres Super Bowl-bajnokot a játékaiban.

Тейлор Свифт

A heti meccs alatt Swift újra kapcsolatba került Kelsey édesanyjával, Donna Kelseyvel, valamint Brittany Mahomes-szal, Kelsey csapattársának és közeli barátjának, Patrick Mahomesnak a feleségével.

Taylor és Brittany nevetgélve és ölelkezve mutatkozott be az Arrowhead Stadion egyik lakosztályában, miközben végignézték párjuk játékát a Broncos ellen.



A hónap elején Swift és barátai, köztük Brittany, Sophie Turner és Blake Lively, a Chiefs New York Jets elleni meccse előtti este a New York-i Emilio's Ballato étteremben vacsoráztak.

0 Comments:

Megjegyzés küldése