Kim Kardashian babaváró ünnepséget szervezett Kourtney Kardashian gyermekének

 A reality hősnő és üzletasszony, no meg modell Kim Kardashian, (Kanye West rapper ex -felesége, s gyermekei anyja) aki 42 éves  szervezett egy nagy  babaváró partit Kourtney Kardashian (44 éves modell Travis Baker házastársa) terhessége okán. 

A képeken amit közösségi hálón osztott meg North nevű lányával pózolt.

Kim Kardashian shares behind-the-scenes photos taken during sister Kourtney's  baby shower... amid their feud | Daily Mail Online

Mindketten magas copfba kötötték hajukat, s a többi hajtincseiket leengedték. Míg a kislány pink topot viselt, addig édesanyja sárgát. A felsőket még díszes gombok is díszítették. Az igazi menő rock glam stílus kedvelőinek  is kedvező, hogy anya és lánya bőr mini szoknyát hordott. A kislány bőr csizmával, az anyja extra magas szandált hordott.

Kim fekete szemfestékkel emelte ki tekintetét,  barnás árnyalatú rúzzsal a száját. Kiegészítőként szép bőr steppelt táskájuk is volt.

A képeken a boldog nagymama Kris is látható, ő csak kék pizsamában fogadta vendégeit. A sminkje hasonló volt, a szemei füstös sminket kaptak, a száját szájfény fedte. A vidám hangulat kedvéért, még Mickey egér füles sapkát is felvett. Kourtney (a kismama) kígyómintás pólóban és nadrágban jelent meg, míg kedvese, csontváz mintás farmerkabátban, s nadrágban.

For Kourtney Kardashian And Travis Barker's Disney-Themed Baby Shower, Kris  Jenner Turned Her Home Into The "Happiest Place On Earth"

A kisbaba tiszteletére, egy díszes torta készült, melynek tetején Mickey egér egy hajót kormányoz éppen. A szokásos lufis dekoráció sem maradhatott el. Churros és perec, pattogatott kukorica,  fánkok, muffinok, s cseresznyés sütök s italok is várták jégbe hűtve a jó népet. 


Ha valaki emléket akart az eseményről, az még fotóautomatába is ülhetett, s lőhetett pár képet magáról.

Gratulálunk!

 

0 Comments:

Megjegyzés küldése