Anne Hathaway rózsaszínben és Marisa Tomei fekete öltözékben a She Came To Me film premierjén New yorkban

 


Anne Hathaway és Maria Tomei demonstrálták csodás stílusukat kedden este, mikor a She Came To Me romantikus filmjüket támogatták.



A film premierjén a Metrograph színházban New york-ban a két sztár varázslatosan festett.



Az 54 éves Peter Hayden Dinklag egy zeneszerzőt játszik a filmben, aki alkotói válságba került, míg nem találkozott  egy hajós kapitánnyal Tomeivel, s újra ihlete támad. Hathaway játssza az ő feleségét, aki pszichológus.

A jeles eseményen Anne ultraglamouros pink estélyiben jelent meg, melyet apró flitterek diszítettek, s szexi comb kivágása volt, a csípőjéig mely engedte látni a hosszú lábait. 



 A magassarkú cipője is is csillogó ezüst flitterekből állt. Hosszú barna loknijait egyenes frizurára váltotta, s háta mögé helyezte hosszú barna fürtjeit. A kistáskája is ezüst volt, a trendekhez híven, melyhez jól illettek ékszerei is.




Az 58 éves Marisa csodásan festett fekete estélyiben a BEVZA-tól, melynek áttetsző hosszú ujjai voltak, érdekes dekoltázs résszel, s drapp nadrággal, (ő a visszafogott fekete színt választotta öltözékében).


A My cousin Vinny sorozat sztárja arany ékszerekkel is mutatkozott, kezein karkötők csörögtek.


A két hölgy elegáns természetesnek ható frizurát és sminket választott.


Anna ecsettel festette ki orcáit pirosítóval, szemeit szemfestékkel emelte ki. Marisa ezzel ellentétben  inkább csillogóbb sminket választott.

Ő tussal emelte ki a szemeit.


Anne csillogó megjelenését még a SAG-AFTRA kitűzőivel is emelte, ki majd együtt pózolt a kollégáival a szép fotókon.


 

Peter Hayden Dinklage nem vett részt az eseményen.


A Variety magazin szerint a She Came To Me a SAG-AFTRA alatt kapott egy kis engedélyt, hogy népszerűsítsék a filmez, addig a hollywoodi sztrájk folytatódik.
A film eredetileg szeptember 29-én került volna a mozikba, de október 6-ra halasztották a bemutatót.

A filmet forgalmazó Vertical forgalmazójának, Peter Jarowey-nak a döntése kapcsán a következőket mondta a Variety-nek: "A 'Killers of the Flower Moon' halasztásának fényében azonnal megragadtuk a lehetőséget, hogy a 'She Came to Me' megjelenési dátumát október 6-ra tegyük át.

Azon a hétvégén kevesebb konkurenciánk van, ami lehetőséget ad arra, hogy Rebecca egyedi, vicces és bájos filmjét országszerte eljuttassuk a közönséghez."

A készülő filmet Rebecca Miller írja és rendezi, aki leginkább a Personal Velocity: Three Portraits című független filmről ismert.

A filmben a Broadway-sztár Brian d'Arcy James és az Eddie sorozat színésznője, Joanna Kulig is szerepel.

Miller saját produkciós cége, a Round Films és a Killer Films független filmes cég dolgozott a filmen.


0 Comments:

Megjegyzés küldése