Paris Hilton még egy gyermeket tervez:- ez alkalommal egy kis hercegnőt akarok!

 


A The Simple life reality-show hősnője már egy kisfiú édesanyja, s de bevallotta, hogy a közeljövőben szeretné családját újabb taggal bővíteni. 




Paris Hilton azt tervezi, hogy nemsokára, újabb utódja lesz!

A 42 éves énekesnő, a Starsblinde előadónője elmondta,  ő és a 42 éves férje Carter Reum beszélgettek már a második gyerekről, hisz már van egy kisfiúk Phoneix Barron Hilton Rimo, aki most 8 hónapos. Erről Paris a E!NEWS-nek számolt be október 9-én. Paris reménykedik, hogy a következő gyermek lány lesz.



This Is Paris film sztárja elmondta mennyire vágyik egy kislányra, amikor jövendőbeli terveiről beszélt.


 

- alig várom, hogy egyszer lesz egy saját kis hercegnőm, s ez amiről egész idő alatt beszélgetünk és gondolkodunk.

Пэрис Хилтон


Nem nézve a reményre, hogy kislánya lesz ,Paris maximálisan kihasználja az időt, a kisfiával és férjével.


 

- az én kisfiam- ő a világom és ő teljessé tette az életemet. A férjem- a legkedvesebb, legjobb, leghűbb és szerető partner, ő a mindenem. Olyan csodás anyának, feleségnek lenni ,s ez egy új tapasztalat az életemben.- mondta ő.

 

Paris és Carter 2021 novemberében házasodtak össze, miután egy évet volt kapcsolatuk 2019-óta. Paris elmondta egy podcastban januárban, hogy Phoneix-et egy béranya hordta ki. Azóta élvez anyaság szerepét. Az augusztusi interjúban amit a Us Weekly-nek adott, elmagyarázta, hogy izgatottan várja az új célókat Phoneix-el.


 

- alig várom az összes ünnepet.  A húsvéti nyuszit, a fogtündért, s a télapót, hogy újra megéljem a saját gyermekkorom. Lélekben  én egy olyan gyerek vagyok, hogy még mindig izgatottan várom ezeket a pillanatokat, s így is látom a világot az  ő szemeivel.

Пэрис Хилтон и Ники Хилтон


Örömteli tény, hogy Paris-nak van egy támogató családja, míg ő megtapasztalja az anyaság összes lépcsőfokát. Még szeptemberben Paris testvére Nicky elmondta, hogy gyakran ad tesójának szülői tanácsokat.

"Folyton SMS-ben kér tőlem egy kis tanácsot" - mesélte az Entertainment Tonightnak.

 

0 Comments:

Megjegyzés küldése