A rappernő Cardi B megjelent a SKIMS reklámkampányában Kardashiantól

A rapper, énekesnő most debütált a SKIMS reklámkampányában október 16-án s szexi stílust mutatott be, kis topokat és fehérneműket is.

A 31 éves Cardi B mindenki csodálatát kivívta új külsejével, azzal, hogy részt vett a SKIMS reklámkampányában a Cotton collection -ban október 16-án!

Az új kampány kapcsán az I Like It sláger előadónője felvett fehér topot, s hozzá illő  bugyit. Cardi   hosszú selymes vörös loknijait oldalra húzva viselte, körmei is ragyogtak.

Cardi B shows off her incredible curves in body-clinging shapewear for Kim  Kardashian's latest SKIMS campaign | Daily Mail Online

 

" Mindenki a @skims-et viseli és te?- írta alá a sztár IG fiókjának posztját.

 

 

Карди Би


Egy beszélgetés során a SKIMS-el a 31 éves hölgy elmondta, hogy milyen érzést jelent számára a Cotton kollekció.

Star power: Cardi B is the latest celebrity enlisted by Kim Kardashian to push her groundbreaking SKIMS brand

 

- nekem mindig is tetszett a pamut anyagból készült kollekció a SKIMS-től. Ez olyan szexis, s elbűvölőnek érzem benne magam, ennek ellenére kényelmes, amikor otthon bulizok.  Új stílus, s színek, amiket a forgatáson hordtam, még jobbak, s alig várom, hogy minden nap hordhassam azokat.

 A két gyermekes sztár remekül festett zöld melltartóban és hozzá illő leggingsben.

Sokan fejezték ki csodálatukat a képek megjelenése után a komment szekcióban IG-en.


 

.- SKIMS ezzel nagy sikert ért el!- likeolta egy rajongó.

 

 Egy külön posztban Cardi megmutatta hatalmas combtetoválásait, miközben egy SKIMS Cotton Rib High Neck pólót és egy többszínű, katonai színű tangát viselt.

 


 

-Ó istenem egy páva tetoválás.Ez adja az életem.- írták megint mások.

Карди Би


Az utolsó reklám kampánya Cardi -nak a Kim Kardashian reality hősnőjének ruhamárkájával pont azután történt, hogy 31 éves lett a rappernő. A Grammy boldog tulajdonosnője október 11-én ünnepelte , megmutatta a nagyvonalú ajándékokat amiket kapott.  A férje, akinek Offset a neve elkényeztette kedvesét Cardi-t egy Hermes márkájú táskával, amelynek értéke megközelítőleg 500 ezer dollár lehetett, amit a Page Six írt meg.

"Dobd vissza, mintha csütörtök lenne. Meggyújtottam a tortát, ez a születésnapom... Trófeák" - írta a születésnapi poszthoz a képaláírást október 13-án.

Cardi B puts on a VERY racy display in plunging red lace dress as she shows  off her lavish gifts from Offset during 31st birthday celebrations | Daily  Mail Online

A születésnapjára a szépséges barna hajú sztár felvett egy testhez simuló  csipkés ruhát. Az öltözék mély dekoltázst mutatott, s ennek hatására is sok jó komment érkezett Cardi-nak.

"Boldog születésnapot, nagyszerűm" - írta az egyik rajongó, míg egy másik azt írta: "A média nem ad elég elismerést Offsetnek azért, hogy milyen jó férje Cardi számára". 

A Migos rapper és Cardi B hip-hop művésznő 2017-ben házasodott össze, és a párnak azóta két közös gyermeke született: a legidősebb lánya, Culcher és a fia, Wave Seth Cephas. A rappernek három gyermeke is van korábbi kapcsolataiból.


0 Comments:

Megjegyzés küldése