Selena Gomez megmutatta új frizuráját s három ruhát is váltott a jótékonykodási estéjén a Rare beauty-n!

 


 


Selena Gomez a Rare Impact Fund elnevezésű jótékonysági estélyen vett részt a Rare beauty kozmetikai márka keretein belül. Az est folyamán fontos kérdés volt a fiatalok pszichológia egészségének támogatása, s az ünnepség alatt az énekes, színésznő, s üzletasszony három ruhát is váltott. Sőt új rövid frizuráját is megcsodálhatta a közönség.


Az első öltözéke Selly-nek egy ezüst flitterekből álló estélyi ruha volt, nagy rózsával a dekoltázs résznél, s a ruha vékony pántokból is állt. Kiegészítőként arany és gyémánt ékszereket viselt füleiben , s újjain is szép gyűrűk ragyogtak.  A második vörös szőnyeges megjelenésen a 31 éves énekesnő lila virágszirom ruhában (orchidea) jelent meg Rahul Mishra tervezésében , melyet ősszel mutattak be 2023-ban. Később a jótékonysági esten Gomez már fekete bársony ruhát hordott, melyet állatminták diszítettek.

 


Támogatásukat fejezték ki még az alapítvány felé  sok barát, közülök is Selena (táncosnő barátja, aki a veséjét adta neki azelőtt) Francia Raisa, akivel nemrég békültek ki.  Azonkívűl még a Only Murders in the Building című sorozatból ismert kollégája az ismert színész Martin Short is megjelent, no meg Tyga s még sokan mások.



A Rare Impact Fundot Selena hozta létre, akinél három évvel ezelőtt bipoláris betegséget diagnosztizáltak, azóta a fiatalok mentális egészségével kapcsolatos problémák megoldására törekszik az énekesnő . A Rare Beauty márka összes eladásának 1%-át ennek az alapnak adományozzák. Október 10-én pedig az eladások 100%-a kerül átutalásra.


0 Comments:

Megjegyzés küldése