Joe Jonas és Sophie Turner lépéseket tesznek egymás irányába a gyermekeik érdekében

 

 

 

https://storage.yandexcloud.net/imagesspletnikru/2023/10/14/Hpuu/original.webp


Joe Jonas és Sophie Turner nem nézve a nehéz párkapcsolati problémákra, hogy el a akartak válni, előtte találkoztak a kislányaik érdekében. Mindketten szeretnének jó szülőkké válni, s a közös gyermekfelügyeletet is megbeszélték- nemrég hogy a lányok két hetet töltenek majd azzal, hogy mindegyikük az Egyesült Államokból az Egyesült Királyságba és vissza utazik.


" Ők begyógyították egymás sebeit, s közel vannak ahhoz, hogy egészséges légkörben neveljék lányaikat. Ebben a kérdésben pszichológiai szempontból egyetértenek"-forrás Us Weekly.


Továbbá hozzátette a forrás, hogy már nincs akkora nyomás kettejükön, Joe és Sophie lépéseket kezdtek tenni egymás irányába. 

"baráti kezet nyújtottak egymásnak, ez segített gyorsan elintézni a gyermek elhelyezés kérdését. Ezt a kislányaik érdekében tették, hogy ne nyúljon el hosszú időre a válási procedúra.- magyarázta a bennfentes.

https://storage.yandexcloud.net/imagesspletnikru/2023/10/14/-Vyt/original.webp


Emlékeztetőül szeptemberben Turner beperelte Jonas-t, mert azzal érvelt, hogy a férfi megtiltja, hogy elvigye az anya a lányait  britt földre, s nem adja oda a kicsik dokumentumait.

A zenész, énekest akkor sokan kritizálták, több híresség is- az egész mások szerint bosszú lehetett, bár Jonas maga érvelt, hogy Sophie adta be a válókeresetet, hogy bosszút álljon a negatív információk miatt ami a sajtóban megjelent róluk.


 A válás híre szeptemberben lett ismert. Akkor olyan pletykák röppentek föl, hogy Joe azért akart elválni, mert Sophie túl sok estét töltött bulizással. A színésznő rajongói szerint ez nem volt igaz, hisz a színésznő zárkózott, személyiség,  s szeret otthon ülni, megint más források szerint éppen Joe kényszerítette Sophie-t esti rendezvényeket látogatni és fotózkodni.

0 Comments:

Megjegyzés küldése