Taylor Swift focista párját csókolja, felrobbant a net!

 


 https://storage.yandexcloud.net/imagesspletnikru/2023/10/24/Y1_H/original.webp



Taylor Swift country-pop énekesnő eljött az amerikai focimeccsre, ahol a kedvese Travis Kelce a City Chiefs játékosa legyőzte a Los Angeles Chargers-t.  A játék után lefotózkodtak Kelce csapattársával Mecole Hardman - Jr. és barátnője Charia Gordon-al. Utóbbi posztolta a képeket az Instagramon*.

Az egyik fotón Taylor arcon csókolta Travis Kelce-t, s a 33 éves énekesnő kezeit a férfi mellkasára helyezte. A 34 éves focista, aki 196 cm magas lehajolt, hogy a szerelme elérje őt.

 

https://storage.yandexcloud.net/imagesspletnikru/2023/10/24/6LvF/original.webp


A rajongói tábora Swift-nek nagyon izgatott lett, hálásak voltak a felvételekért, s felrobbant a net a pozitív kommentek sokaságától.

https://storage.yandexcloud.net/imagesspletnikru/2023/10/24/7grD/original.webp


Taylor Swift most már folyamatosan látogatja a  Kansas City Chiefs, mérkőzéseit, hogy Travis Kelce-t támogassa, s együtt drukkol neki a férfi anyjával s barátaival. A jeles eseményeken még sztár barátait is gyakran meghívja. Sőt Taylor Swift rajongók is rendszeres nézői lettek a stadionon folyó játékoknak. Plakátokat hoznak a sztárpárt ábrázoló képekkel és feliratokkal. Egy férfi azt ordította:- gyerünk Swift pasija előre!- vallotta a Pagesix.

Travis nem mérges ezért, sőt öklét felemelve mosolygott, sőt a biztonsági őrők is mosolyogtak.

https://storage.yandexcloud.net/imagesspletnikru/2023/10/24/ivEl/original.webp


A napokban Drew Barrymore bevallotta, hogy Taylor Swift inspirálta a párkeresésben, főleg, hogy látta, hogy milyen boldog az énekesnő Travis Kelce-val.

https://storage.yandexcloud.net/imagesspletnikru/2023/10/24/PpuD/original.webp


" Abban áll a dolog, öt éve egyedül vagyok,s mióta megláttam, hogy Taylor ilyen könnyedén megy randikra Kelce-val, s a meccsen nézi a  férfi családtagjaival a játékot, akkor rájöttem valamire. Ez olyan természetesnek tűnt. Taylor persze nem hétköznapi, de abban a percben, ő egy átlagos nő lett, aki meg akarta nézni a pasiját, s nem gondolt arra, hogy sötét lovacska legyen, s elbújjon, hanem büszkén vállalva magát nem viselkedett furcsán.- mondta  Drew.

 -Látszott, hogy nem érdekelte mások véleménye. Ő olyan nyugodt volt, határozott, s természetes, hogy úgy döntöttem példát veszek róla.

Emlékezzünk arra, hogy júniusban Taylor Swift szakított az "1975" zenekar vezetőjével. Matthew Healy.vel két hónapos kapcsolat után. Vele az énekesnő néhány héttel azután találkozott, hogy elvált Joe Alvintól, akivel hat évig volt kapcsolatban. Swift és Kelce románca néhány hete vált a város beszédtémájává.

 

0 Comments:

Megjegyzés küldése