Sophie Turner leiratkozott Priyanka Chopráról a közösségi hálón!


Sophie Turner és Priyanka Chopra már nem követik egymást az Instagramon Sophie és Joe Jonas szakítása után.


A 27 éves Sophie Turner leiratkozott a 41 éves Priyanka Chopra Instagramjáról, a botrányos válás után a 34 éves Joe Jonassal. 

Az éhezők viadala sztárja október 13-óta már nem követi a közösségi hálón Priyanka Choprát, aki Joe testvérének felesége (Nick Jonas-nak). Nem tudni, hogy melyik színésznő nyomta meg először a törlés gombot.  Bár Sophie még mindig követi Joe-t, Nick-et, s Kevin Jonas-t, Kevin Daniel Jonast.


Sophie próbál a családtól távolodni, mert nehezen érinti a szakítás, s Joe-val való kapcsolatának még nincs teljesen vége.

A párnak van két lánya a 3 éves  Willa és az egy éves Delfina.szeptember 6-án jelentették be válásukat négy év házasság után. A válóperhez a gyermekelhelyezéssel kapcsolatos nézeteltérés is társul, amelyet nemrég 2024 januárjáig rendeztek.


A drámai szakítás Joe és Sophie között történt Priyankát úgy érintette, hogy a konfliktus közepébe csöppent, a férje testvére és annak felesége között kellett választania, kinek a pártján álljon.


 

-Sophie és Joe próbálták a barátokat távol tartani a válástól, de néhány ember belecsöppent a közepébe.- Life&Style-forrás otóber 7.

 


 

- Ő és Sophie nagyon közel álltak egymáshoz.- forrás Priyankáról, akinek lánya született Nick-től.

-


 

- egyszer Sophie elmondta terveit, hogy ő és Joe elköltöznek Londonba , mint Nick és Priyanka. Priyanka szereti Sophiet, s annak lányait, de nem akar csinálni semmit, ami a békés életüket fenyegetné.


Priyanka férjhez ment Nick Jonas-hoz 2018-ba régen elmondta azt, hogy milyen kapcsolat fűzi Sophie-hez, az Elle-ben 2019-ben.


 

- nekem sosem volt lánytestvérem, s olyan kellemes, hogy lett egy új családom Danilea és Sophie, megbízom bennük.-valotta Priyanka a Kvantiko magazinnak.

 

 


Приянка Чопра и Ник Джонас


  Priyanka  szeretettel beszélt Sophie-ról egy interjú során Sophie és Joe házasságkötése előtt Franciaországban.


 

-Sophe nagyon tehetséges, nagyon vidám, s szeretünk együtt sétálni. Ő hihetetlen.- mondta akkor Priyanka.

"Mire ez megjelenik, ő lesz az új Mrs Jonas. Alig várom, hogy csatlakozzon a családhoz."

0 Comments:

Megjegyzés küldése