Taylor Swift ott volt a kedvese focimeccsén a férfi anyjával!




Csütörtökön Taylor Swift ismét részt vett a Kansas város Chiefs Kansas (Missuori meccsén). Az énekesnőt a lesifotósok lencsevégre kapták a VIP helyen, ahol szurkolt kedvesének Travis Kelce-nek a férfi édesanyjával Donnával.



Kansas City Chiefs focicsapata, amelyben az énekesnő kedvese játszik, a Denver Broncossal indult harcba. Tay fekete  miniruhát öltött föl a csapat színeiben, Chiefs mintás dzsekit húzott fölé, ehhez magassarkú bokacsizmát vett föl, kiegészítőként ezüst fülbevalókat hordott, no meg nyakláncot.


Az utóbbi héten Swift közel került Travis anyjához, s sokat beszélgettek a játék mérkőzések közepette, írta a Page Six.  A lelátón volt még új barátnője a népszerű énekesnőnek, Brittany Magomez, a felesége a csapat védőjátkosának Patrik Magomeznek.



Október elején az énekesnő elhívta a meccsre közeli barátait Blaike Lively-t, annak férjét Ryan Reynoldsot, Sophie Turnert, s Hugh Jackman-t is. Azután több mérkőzést kihagyott Tay, hogy ne provokáljon pletykákat Travis Kelce-val.



Taylor és Travis először több héttel ezelőtt ölelkezett egy bárban.

Azután az énekesnő, egyre több focimeccsen megjelent, ahonnan együtt is távoztak. A románc előtt a mostani sportolóval,  Taylor a The 1975 együttes frontemberével járt Matthew Halley-al. A zenésszel akkor jött össze, miután Joe Alvinnal szakított ,akivel azelőtt 6 évet együtt éltek.

Sok boldogságot!

 

0 Comments:

Megjegyzés küldése