Margot Robbie lett a Maxim magazin hősnője s negyedszer a legszexibb nő

 

 

Margot Robbie lett a Maxim Ausztrália címlaphölgye, s Ausztrália legszexibb nője címet is elnyerte  negyedszerre. Azonkívül ő  a kiadvány történetének egyetlen nője aki két éven keresztül a Maxim Hot 100 -as listájának élén szerepelt.

Марго Робби для Maxim


A 32 éves színésznő, aki egy falusi kisvárosban született Dalby-ben Ausztrália keleti részében, a címlapon éppen Barbie karaktereként pózolt rózsaszín csillogó ruhában s Versace táskával a kezeiben.

Margot Robbie as Barbie

" Az évente Hot 100-as lista- mely egy szokás 12 éve. 2023- ban a Maxim folytatja jó szokását, s publikálja azokat az ausztráliai nőket, akik hatottak ránk, akik intellektusukkal, humorral, s hihetetlen tehetségükkel hatottak ránk."- a szerkesztő Maxim Santi Pintado.

A színésznőn kívül a legszexibb lányok listáján szerepelnek még az ausztrál női focicsapat, a The Matildas tagjai, Delta Goodrem énekesnő, Kylie Minogue, Sophie Monk színésznő és modell, Penny Wong politikus és még sokan mások.

Margot Robbie és Ryan Gosling, akik nemrég Greta Gerwig Barbie című kasszasikerfilmjében szerepeltek, ismét együtt szerepelnek majd egy új projektben. A színészek az Ocean's Eleven című film előzményfilmjében fognak szerepelni.


0 Comments:

Megjegyzés küldése