Alessandra Ambrosio kockahasat mutatott be, szürke sportmelltartóban és lila leggingsben pilates után


forrás:Dailymail.Com




Alessandra Ambrosio csak úgy ragyogott a természetes szépségtől , mikor szerdán elhagyta az edzőtermet a pilates után Malibun.




Az edzés után a 42 éves modell, kocka hasa is látszott, sportmelltartót viselt, leggings-el, s fontos dolgokat beszélhetett meg mobiltelefonján.

A haját magas copfba fogta, s a naptól védte a szemeit napszemüveggel , melynek rózsaszín üvegei voltak.

 

A legfontosabb kiegészítő amit hordott, az az ezüst karórája volt, amellyel haladt a Bentley Continental GTC Mulliner-jéhez.

Balerina cipőt, s minimális sminket viselt.

 


Azután, hogy múlt hónapban a modell, részt vett a Milánban szervezett divathéten, október elején ő szakított a 41 éves kedvesével Richard Lee-val.


Ez a szakítás nem tartott sokáig mert újra együtt látták őket.


2021-óta van a pár együtt, s Velencében nem tudtak elszakadni egymástól.


A dailymail forrása szerint , már ez év nyarán kibékültek, pedig előtte nem nagyon találkozgattak.


A bennfestes szerint Alessandra és Richard,  nyáron nem tudtak sokat találkozni, mert az asszony a barátaival volt, s a gyerekeit nevelte, ezért egy ideig nem találkoztak.- mondta a forrás a békülés előtt.

A brazil szépség Ibizán nyaralt, Belverly Hillsben a villájában esti bulit rendezett a 15 éves kedvenc lányának Ann-nek.


A volt férjével Jamie Mazurral alapítottak egy céget RE/DONE néven, két gyermeküket nevelik az egyik Ann a másik a 11 éves Noya.

A pár tíz évig élt együtt , és 2018-ban végleg elváltak anélkül, hogy valaha is oltár elé álltak volna.

Alessandra amellett, hogy gondoskodó anya és szerető másik fél, főállású modell is.

A modell sűrű időbeosztása és a Gal Floripa nevű divatvonalának zökkenőmentes működtetése ellenére Alessandra mindig talál időt arra, hogy a gyermekeire is figyeljen.

Szerdán a tehetséges modell szelfit készített Anya-val az Instagram-sztorijában 12 millió követőjének, a képet pedig "Anya és lánya ideje" felirattal látta el.

Hétfőn Alessandra egy fotósorozatot is posztolt az Instagramra, melyen cuki pillanatképeket készített lányáról, fiáról és barátairól, a képet "Lately" címmel, valamint egy nap, pálmafa, hamburger, kék szív és felhő képével látta el.


0 Comments:

Megjegyzés küldése