Angelina Jolie idősebb fiait is bevonta a Maria című film munkálataiba



A sajtó szerint az idősebb fiai a hollywoodi sztárnak is részt vesznek a Maria című film munkálataiban.


A 48 éves Angelina Jolie és a két idősebbik fia a 22 éves Maddox és a 19 éves Pax -ot a Maria című film forgatásán kapták lencsevégre. A színésznő és a fiatalok egymás mellett sétáltak, a forgatás helyszíne a Phenopolesosban Görögországban voltak és Párizsban Franciaországban is. Mindhárman vidámnak tűntek. Pax  segített a forgatásnál és Maddox néha fogott egy esernyőt.

Анджелина Джоли


A fotókon Angelina két különböző öltözékben volt látható:

hosszú, világos köpenyben, alatta fekete hosszú estélyit viselt, majd fekete hosszú kabátot kesztyűkkel sapkával és szemüveg keretezte az arcát. Pax rózsaszin pólót viselt farmerral és fekete basketball sapkával, Maddox bézs inget viselt gombokkal diszítve, fekete nadrággal és fekete-fehér sportcipőkkel. A múlt héten mindhárman a Christina O jacht fedélzetén voltak láthatóak, nem messze a Görög Athén városától.

Анджелина Джоли


Angelina új filmje- egy önéletrajzi   film, mely Maria Kallas életét mutatja be, aki egy híres opera énekesnő volt. Ez nem az első , hogy a gyermekeit is bevonta egy filmforgatásra. Pax régen  2017-ben dolgozott a színésznővel a First They Killed My Father elnevezésű filmen, s rendező segédként dolgozott a Without blood című filmnél. Maddox együtt dolgozott a producerrel a First They Killed My Father című filmben, és gyakornokként Jolie 2015-ös By the Sea című filmjében.

Анджелина Джоли


 Pax románca


Mielőtt a sajtó az anyukájával való közös munkáiról cikkezett volna Pax a média figyelmét kialakuló románcával vívta ki, aki az American Horror story  -ban játszó Carmen Blanchard nevű színésznő.

kép forrása
 The Sun


 

A párocskát  Los Angelesben Kalifornia államban látták, hétköznapi viseletben sétáltak, beszélgettek a fotókon, melyet a The Sun osztott meg. A fiún fehér póló volt, barna farmerral, Vans márkájú sportcipő, s fekete basketball sapka, Karmen egyszerű fekete miniruhát viselt, fehér sportcipővel. A sajtó szerint egy kocsiba szálltak,  mely Pax tulajdona lehetett, s ő vezette a séta után a járművet.

forrás: The Sun

Pax sétája előtt néhány nappal Angelina a címlapokra került, amikor mind a hat gyermekét dicsérte, akiket volt férjével, Brad Pitt-tel oszt meg.

    "26 éves voltam, amikor anya lettem" - mondta a Vogue kiadványnak.

    "Az egész életem megváltozott abban a pillanatban. A gyerekvállalás megmentett - és megtanított arra, hogyan éljek másképp a világban".

0 Comments:

Megjegyzés küldése