Meryl Streep szakított a férjével 6 évvel ezelőtt


Meryl Streep és Don Gmmer 45 év közös párkapcsolat után szakított.

Meryl Streep Confirms Separation From Longtime Husband Don Gummer | Vanity  Fair

A 74 éves Oscar-díjas színésznő és 76 éves GUmmer 6 évvel ezelőtt szakított, amit hivatalosan akkor nem jelentettek be.

-Don Gummer  és Meryl Streep 6 évvel ezelőtt szakítottak, s bár mindig fognak egymásról gondoskodni, mégis külön élet mellett döntöttek.- Streep a People-magazinnak.

Forrás: Pagesix

Мерил Стрип, Дон Гаммер


A párt már 2018 -as Oscar-díjátadó óta nem látták együtt megjelenni, de a színésznőt látták gyűrűvel az ujján   nemrégiben pénteken az a 2023-as Asztúria hercegnője díjátadón Spanyolországban.

 

 

Szeptember 30-án Meryl és Gummer a 45. házassági évfordulójukat ünnepelték.


Gummer szobrász Luisville-ből Kentucky államból, a jövendőbeli feleségét Strip nevű bátyja révén ismerte meg 1978-ban.Abban az időben gyászolta a fiúját, a színész Jonah Casale-t aki tüdőrákban halt meg.


Ahogy Streep megismerte Gummert, már valami szikra pattant ki köztük. Hat hónap párkapcsolat  után összeházasodtak a szülei házában.


Több év alatt Streep és Gummer ritkán osztott meg információkat, a magánéletükről, de néha közös fotót láthattunk róluk.


Bár Streep  hírnevét a nagy képernyőkön szerezte meg, Gummer népszerűségét a művészetekben szerezte meg.


A művészeti tanulmányait Bostonban folytatta Master of Arts diplomát szerzett a Yale Egyetemen, és munkáit az 1970-es évek eleje óta világszerte kiállították.


2002-ben a Vouge magazinnak adott interjút a színésznő Gummer-ral való viszonyáról.


Az ördög pradát visel sztárja megosztotta titkait a több évi kapcsolatról "jóakarat és hajlandóság az elhajlásra - és időnként az elhallgatásra."


 

-Nincs semmi terv a családi életre:- ez mindig komoly beszélgetéseket jelent.

 

-nekem mindig célom a munkában való teljesítés és az életemben a legnagyobb szerelmi szállak. Nem tudom elképzelni, hogy lemondjak valakiért ezekről.

Мерил Стрип


Streep-nek és Gummernak négy gyermekük van: Henry (fiúk),Mamie , Gracie, Luisa.

 

 

1998-ban a színésznő  vallott a The Washington Post-ban , hogy az anyaság volt a számára a legnehezebb feladat.

Nagy család, nagy karrier – Meryl Streep négy gyermeke - Nők Lapja

 

-Anyaság. Határozottan. Színészet- dicséretek, pénz,elégedettség. Anyaság-nem mondanak ezért köszönetet. Ők még az asztalt sem takarítják le, amíg nem emlékeztetted őket. A valódi élet semmiben nem hasonlítható össze a színészettel. Nem tudom a színészetet munkának nevezni, mert olyan vidám. Még a nehéz dolgok, kellemes nehéz dolgokat jól csinálni.

72 éves lett Meryl Streep, aki a tökéletesség hajszolása helyett az igazi  értékekre figyel | nlc

Hozzátette: "A színészet nem olyan, mint a való élet. Az élet abból a bizonytalanságból áll, hogy vajon ez az iskola megfelelő-e ennek a gyereknek? Mindezek a bizonytalanságok."

Bár Streep magánélete ritkán bontakozik ki a kamerák előtt, Gummer volt az első személy, akinek köszönetet mondott, amikor 2012-ben elnyerte a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat A Vaslady című filmben nyújtott alakításáért.

"Mindenekelőtt Donnak szeretnék köszönetet mondani, mert amikor a beszéd végén megköszönöd a férjednek, zenével játsszák le, és szeretném, ha tudná, hogy minden, amit a legjobban értékelek az életünkben, mindez neki köszönhető" - mondta.

 


0 Comments:

Megjegyzés küldése