Leigh-Anne Pinnock egy érdekes zöld topban, s farmerban hagyta el a BBC Radio One studióját, miután előadott a Live Loungen

Leigh -Anne Pinnock aki egy 32 éves énekesnő, aki népszerűségét a Little Mix-nek köszönheti,  hosszú fonott  tincsekkel  volt látható , közepesen vastag szemöldöke alatt, őzike szemeit szempillafestékkel emelte ki.   Telt ajkát szájfénnyel emelte ki.  színes fodros fonott topot viselt, egy patchwork denim kék trapézszárú farmerral. Ezüst és arany ékszereket viselt, (füleiben ezüst karikákat, ujjain gyűrűket), körmeit aranyfényű lakkal kente ki.







Emlékeztetőül:

2022 májusában  a Konfetti elnevezésű turné után a Little Mix szüneteltette a működését mint lánybanda. Leigh Anna elsőnek kezdte el a szóló karrierjét s  júniusban feleségül ment Andre Greyhez Jamaicában.

A Heart  -nak adott interjújában arról vallott, lehet visszatér az együttes, de nem így lett.



Ő azt mondta:- mi olyan közel állunk egymáshoz a lányokkal, akár a lánytestvérek, tehát persze össze állhat az újra az együttes.


Decemberben egy selfie erejéig összeálltak s Yade is szóló karrierbe kezdett.A Little Mix 2022 májusában, a Confetti turné befejezése után szünetelt, Leigh-Anne pedig elsőként indította el szólókarrierjét, miután júniusban feleségül ment Andre Greyhez Jamaicában.

Egy másik, Heartnak adott interjú során Leigh-Anne azzal ugratott, hogy a visszatérés a küszöbön áll.

Azt mondta: "Annyira közel állunk egymáshoz, ők a lányaim, és mindig is a testvéreim lesznek, szóval természetesen lesz egy újraegyesülés.

Decemberben a trió újra összeállt egy vicces szelfi erejéig, mindössze hét hónappal a szünet megkezdése után, mivel Jade állítólag szólókarrierje beindítását tervezi.

Eközben Perrie Edwards azt tervezi, hogy vőlegénye, Alex Oxlade-Chamberlain új karrierje után Anglia és Törökország között osztja meg idejét.

Perrie Edwards reveals her wedding plans and new solo music | Daily Mail  Online

A 30 éves labdarúgó hároméves szerződéssel csatlakozott a Besiktashoz, miután a nyár elején elhagyta a Liverpoolt.

Korábban összecsomagolt, hogy Cheshire-ben éljen, miután Alex Liverpoolba szerződött, és most azt tervezte, hogy még messzebbre merészkedik.

Perrie Edwards and baby Axel melt hearts as they join Alex  Oxlade-Chamberlain on pitch - Mirror Online

Perrie, akinek van egy fia, a 21 hónapos Axel, a sportolóval, a lehető legtöbbször fog kirepülni, hogy együtt lehessen a család.


0 Comments:

Megjegyzés küldése