Beyonce Taylor Swift csapatában? Az Eras turné dokumentum film premierjén együtt szerepeltek.

 

Beyonce az új királynő B Taylor Swift csapatában!

A Single Ladies-t előadó énekesnő, nem várt megjelenése az Eras turné premierjén 2200 kiválasztott rajongóval, nagy örömöt okozott. Hisz ez a két sztár együtt pózolt a vörös szőnyegen.




Szerdán Swift premiert tartott a  bevásárló központban a The Grove-ban Los Angelesben, ami egész nap zárva volt a hangos rendezvény miatt. Beyonce nem várt megjelenése is megtörtént, s így a két pop királynő fotózkodott a vörös szőnyegen.  A koncert film mely Az Eras turnét viseli, pénteken mutatják  be október 13-án. Akár csütörtök reggel a rajongók kaphatnak jegyet (korai megjelenésre).

A jegyekből több ,mint 100 millió dollár bevétel érkezett, a kasszákban, több, mint a Barbie filmre.

 




Taylor Swift izgatottá tette rajongóit, amikor The Grove üzletközpontban lezárta az egész épület működést, hogy ott legyen epikus premierje a legvártabb koncertfilmnek ami az Eras turné címet viselte szerda este.


A 33 éves 12 Grammy-díjas énekesnő 2200 szenvedélyes rajongót hívott meg, hogy ők lássák meg először a koncert felvételeket  a nagy képernyőkön.




Swift a sikk megtestesítője volt, amikor megjelent a vörös szőnyegen  kék Oscar De La Renta által tervezett estélyiben, melynek értéke 12 000 dollár, majd helyet foglalt a bevásárlóközpontban található AMC szabadtéri mozi 14 teltházas nézőterének egyikében.

Ha egy szupersztár nem volt elég ,akkor ott volt Beyonce, aki ugyancsak kiad ebben az évben egy koncert filmet, s eljött támogatni Swift-et, akivel fotózkodtak a bemutató után.

Swift filmje annak a hat teltházas koncertnek az egyikét örökíti meg, amelyet Swift a nyáron a kaliforniai Inglewoodban található SoFi Stadionban adott a márciusban indult Eras Tour keretében, amely 17 éves karrierjének visszatekintése.

Csak az elővételes jegyekből már 100 millió dollár gyűlt össze, és kizárólag az AMC mozikban lesz megtekinthető október 13-tól, péntektől.


A rajongók között nem volt ott a 34 éves Travis Kelce, de a pletykák szerint ő otthoni stadionban játszott a Denver Bronkos-ban. Ettől függetlenül a TMZ szerint Taylor Missuoriba is meg fog jelenni a férfi következő meccsén, hogy szurkoljon kedvesének.

Egy bennfentes , aki a rendezvényen részt vett:- a rajongók megőrültek érte, ahogy Taylor megjelent a nevét kiáltották.

Nos sok sikert!


0 Comments:

Megjegyzés küldése