Channing Tatum és Zoe Kravitz eljegyezték egymást

 


Ченнинг Татум и Зои Кравиц


Channing Tatum (Step up) és Zoe Kravitz (macskanő Batman) két év közös románc után eljegyezték egymás. People-nek vallott egy hírforrás.


Az eljegyzés híre már előbb felröppent, amikor Zoe úján egy eljegyzési gyűrűt véltek felfedezni a lesifotósok.


A People - magazinnak vallott egy bennfentes, hogy Kravitz és Tatum 2021-óta vannak együtt, s boldogok. Az első helyen van kettejüknél- a karrier, s baráti körben szeretnek időt tölteni közös otthonukban. A 34 éves Zoe beszélt a 43 éves Tatum-al való kapcsolatáról egy interjú során, csodás embernek nevezte őt.

Зои Кравиц и Ченнинг Татум


" ő megnevettet, s mi tényleg szeretjük a művészetet, beszélünk is róla, s szeretjük kielemezni, mit miért csinálunk. - magyarázta Kravitz. 

A színészek a Pussy Island című film munkálatai során kerültek közel egymáshoz, amely Kravitz rendezői debütálása volt, és amelyben Channing Tatum játszotta a férfi főszerepet.

Nem sokkal Tatummal való kapcsolata kezdete előtt Kravitz elvált Carl Glusmantól, Tatum pedig Jenna Dewanne-tól vált el, akitől 2018 óta van egy lánya, Everly.

Sok boldogságot!

Henry Cavill és Natalie Viscuzo Saud Arábiában!Új hot!

ʜᴇɴʀʏ ᴄᴀᴠɪʟʟ ᴛᴜʀᴋᴇʏ ᴏғғɪᴄɪᴀʟ on X: "Henry Cavill in Saudi Arabia # HenryCavill https://t.co/jsXSXeBu8Q" / X

A Superman és The Witcher sorozat főhőseként elhíresült Henry Cavill és kedvese Natalie Viscuzo boldog nyaralásukat töltik, Saud Arábiában. A pár sokat társalogott, vidáman mosolyogtak. Henry rövid frizurát hordott és fekete inget viselt fehér nadrággal. Natalie hosszú szőkésbarna tincseit feltűzte, s hosszú a helyiek által viselt tunikát öltött föl. Valószínűleg a pár-t egy forgatás vitte el egészen az ezeregy éjszaka világába.Sok boldogságot nekik! 


Paris Hilton beöltözött Britney Spears-nek a Casamigos bulin Halloween-kor

Pop Crave on X: "Paris Hilton shares more photos dressed as Britney Spears  for Halloween. https://t.co/clpz7kkPST" / X


Paris Hilton Britney Spears-nek öltözött a Casamigos elnevezésű jelmez bulin Halloween tiszteletére a férjével Carter Reum-mal, s megdícsérte Brit-tet a siker miatt amit a könyve kiadása hozott.



 Dailymail.com

Pénteken Paris Hilton kifejezte tiszteletét a közeli barátnőjének Britney Spears-nek, amikor a pop-ikonnak öltözött be a los -angelesi Casamigos bulin.


A 42 éves sztár, átalakult szexi stewardessnak, akit a 41 éves Britney játszott el a Toxic című klipjében, mely 2003-ban a zenei listák élén állt.



A nézők előtt szexi ruhában virított a Pan Am-tól rövid miniruhában, akár egy igazi stewardess.

Paris világos szőke tincseit lófarokba kötötte , mint Britney s az estén sokat sétálgatott magassarkú csizmában, mely illett a táskájához.

Paris férje  Carter Reum (pilótaként jelent meg) mindez  azután történt, hogy Britney kiadta a könyvét a Women in me-t. A memoárjában Brit dícséri Parist- akit jószívűnek nevez.

Ő azt mondta, hogy Paris egyike volt azon kevés embernek, aki segített neki, amikor szüksége volt rá, s az egyik legkedvesebb ember.

Paris megkapta postai utón  egyik könyv példányát, amihez Britney egy üzenetet is fűzött.


Paris a fényképet is megmutatta, amin ezt írta neki a popsztár:-ne siess olyan gyorsan  olvasd el teljesen!-írta Brit.


Ezelőtt Paris az Extra-nak vallotta, hogy nagyon várja a könyv megjelenését.


 Paris elmondta sok a közös az ő és Britney könyvében.


Britney a Women in me elnevezésű könyvében elmagyarázta, hogy abortusza volt, amikor Justin Timberlake-val volt szerelmi kapcsolatban,


Paris a saját memoárjában is megosztotta, hogy 22 évesen abortusza volt.


Paris így kommentálta:-nekem ez kellett. Nagyon nehéz átélni, s emlékezni arra, amire nem akarunk emlékezni, de beszélni erről, úgy gondolom nagyon fontos, elengedni így a múlt sérelmeit.


A világban sok ember keresztül ment ezeken, s így nem érzik magukat egyedül ezzel a problémával.


Hilton nemrég Spears-eé találkozott.


 Paris nem vallotta be, hol és mikor találkozott, de azt mondta Britney-al minden rendben.


Ezenkívűl Hilton elmondta, hogyan telik sokszínű élete.


Paris hétköznapjai sok teendőt foglalnak magába:- nem gondolom, hogy másnak olyan sok teendői 24 órái vannak, mint nekem.


Ami az anyaságot illeti Paris aláhúzta, hogy anyának nevezni magát a legkedvesebb elnevezés bármely közül. 

-anya- ő egy szuperhősnő. Én nagyon szeretek anya lenni.


Paris és Carter Reum gyermeke mesterséges megtermékenyítés s béranya segítségével jött a világra.


 Paris így szól gyermekéről:- Phoneix- egyszerűen egy angyal Tegnap lett 9 hónapos. Ő olyan gyorsan nő föl. Hamarosan mászni is kezd majd, olyan vidám ezeket megtapasztalni vele.

Paris Hilton reunites with baby Phoenix in adorable photos after time away  with husband Carter Reum | HELLO!

Paris kifejezte úgyancsak szerelmét Carter Reum-nak, hisz második házassági évfordulójukat élik meg:- Carter olyan romantikus. Ő mindig újabb meglepetéseket talál ki.
 

Őszinte memoárjában Hilton meglepetésekkel és szenzációs felfedezésekkel szolgált. Most ezt a történetet egy készülő tévésorozatban a kis képernyőre is elhozza.



Paris nem árulta el, hogy ki fogja őt játszani, azt mondta: "Ez egy meglepetés... Annyira izgatott vagyok. Nagyon szeretem ezt a lányt".

Majd így folytatta: "Nagyon büszke vagyok a memoáromra és arra, hogy annyi embert megérintett. És az, hogy most egy tévésorozat is készül róla, nagyon szimbolikus"."


Alessandra Ambrosio kockahasat mutatott be, szürke sportmelltartóban és lila leggingsben pilates után


forrás:Dailymail.Com




Alessandra Ambrosio csak úgy ragyogott a természetes szépségtől , mikor szerdán elhagyta az edzőtermet a pilates után Malibun.




Az edzés után a 42 éves modell, kocka hasa is látszott, sportmelltartót viselt, leggings-el, s fontos dolgokat beszélhetett meg mobiltelefonján.

A haját magas copfba fogta, s a naptól védte a szemeit napszemüveggel , melynek rózsaszín üvegei voltak.

 

A legfontosabb kiegészítő amit hordott, az az ezüst karórája volt, amellyel haladt a Bentley Continental GTC Mulliner-jéhez.

Balerina cipőt, s minimális sminket viselt.

 


Azután, hogy múlt hónapban a modell, részt vett a Milánban szervezett divathéten, október elején ő szakított a 41 éves kedvesével Richard Lee-val.


Ez a szakítás nem tartott sokáig mert újra együtt látták őket.


2021-óta van a pár együtt, s Velencében nem tudtak elszakadni egymástól.


A dailymail forrása szerint , már ez év nyarán kibékültek, pedig előtte nem nagyon találkozgattak.


A bennfestes szerint Alessandra és Richard,  nyáron nem tudtak sokat találkozni, mert az asszony a barátaival volt, s a gyerekeit nevelte, ezért egy ideig nem találkoztak.- mondta a forrás a békülés előtt.

A brazil szépség Ibizán nyaralt, Belverly Hillsben a villájában esti bulit rendezett a 15 éves kedvenc lányának Ann-nek.


A volt férjével Jamie Mazurral alapítottak egy céget RE/DONE néven, két gyermeküket nevelik az egyik Ann a másik a 11 éves Noya.

A pár tíz évig élt együtt , és 2018-ban végleg elváltak anélkül, hogy valaha is oltár elé álltak volna.

Alessandra amellett, hogy gondoskodó anya és szerető másik fél, főállású modell is.

A modell sűrű időbeosztása és a Gal Floripa nevű divatvonalának zökkenőmentes működtetése ellenére Alessandra mindig talál időt arra, hogy a gyermekeire is figyeljen.

Szerdán a tehetséges modell szelfit készített Anya-val az Instagram-sztorijában 12 millió követőjének, a képet pedig "Anya és lánya ideje" felirattal látta el.

Hétfőn Alessandra egy fotósorozatot is posztolt az Instagramra, melyen cuki pillanatképeket készített lányáról, fiáról és barátairól, a képet "Lately" címmel, valamint egy nap, pálmafa, hamburger, kék szív és felhő képével látta el.


"Én színésznő vagyok, nekem tudnom kell mozgatni a szemöldökeimet"-Sarah Jessica Parker nem botoxól


 

 https://storage.yandexcloud.net/imagesspletnikru/2023/10/24/UGv6/original.webp


Sarah Jessica Parker (Szex és new york sztárja) újra vallott az Ageism téma ügyében (időskorúak zaklatása ellen), s a korral való változásról.A The Telegraph-nak adott interjúja során az 58 éves színésznő bejelentette, hogy idegesítik az öregedéssel kapcsolatos kérdések:

" A legtöbb férfi az én koromban, őket nem kérdezik erről. Minden reggel, mi felkelünk, több millió dologgal foglalkozunk, folytatjuk az életünket... én nem értem, miért ilyen sok figyelem kíséri az öregedés, s életkor kérdését"

 


Az és egyszer csak , no meg a Szex és New york legendás sztárja azt is mondta, hogy soha életében nem fog injekciós botox-ot használni, mert ez negatívan hatna a munkájára:

" Én színésznő vagyok- nekem muszáj a szemöldökeimet mozgatni. Kötelességem jól kifejezni az érzéseimet a mimikámmal, s az arcommal kommunikálni.   Parker szerint a férje Matthew Broderick-nek  sem tetszene, ha ő harcolni kezd a ráncok ellen.

https://storage.yandexcloud.net/imagesspletnikru/2023/10/24/lW7I/original.webp


Érdekes , de  azelőtt a színésznő mondta, hogy valamikor használ majd botox-ot, nem lát rosszat benne, hogy a nők idősebb korban szeretnének fiatalabbnak tűnni. Azt viszont aláhúzta, hogy ez  nyitott kérdés marad.

https://storage.yandexcloud.net/imagesspletnikru/2023/10/24/nUqB/original.webp


Ellenben Parker kolléganője Kim Cattroll (Samantha "Szex és New York) azt vallotta, 60 évesen, hogy ő harcolni fog minden eszközzel akár botox-al, s plasztikai műtétekkel az idős kor ellen.

"Én színésznő vagyok, nekem tudnom kell mozgatni a szemöldökeimet"-Sarah Jessica Parker nem botoxól


 

 https://storage.yandexcloud.net/imagesspletnikru/2023/10/24/UGv6/original.webp


Sarah Jessica Parker (Szex és new york sztárja) újra vallott az Ageism téma ügyében (időskorúak zaklatása ellen), s a korral való változásról.A The Telegraph-nak adott interjúja során az 58 éves színésznő bejelentette, hogy idegesítik az öregedéssel kapcsolatos kérdések:

" A legtöbb férfi az én koromban, őket nem kérdezik erről. Minden reggel, mi felkelünk, több millió dologgal foglalkozunk, folytatjuk az életünket... én nem értem, miért ilyen sok figyelem kíséri az öregedés, s életkor kérdését"

 


Az és egyszer csak , no meg a Szex és New york legendás sztárja azt is mondta, hogy soha életében nem fog injekciós botox-ot használni, mert ez negatívan hatna a munkájára:

" Én színésznő vagyok- nekem muszáj a szemöldökeimet mozgatni. Kötelességem jól kifejezni az érzéseimet a mimikámmal, s az arcommal kommunikálni.   Parker szerint a férje Matthew Broderick-nek  sem tetszene, ha ő harcolni kezd a ráncok ellen.

https://storage.yandexcloud.net/imagesspletnikru/2023/10/24/lW7I/original.webp


Érdekes , de  azelőtt a színésznő mondta, hogy valamikor használ majd botox-ot, nem lát rosszat benne, hogy a nők idősebb korban szeretnének fiatalabbnak tűnni. Azt viszont aláhúzta, hogy ez  nyitott kérdés marad.

https://storage.yandexcloud.net/imagesspletnikru/2023/10/24/nUqB/original.webp


Ellenben Parker kolléganője Kim Cattroll (Samantha "Szex és New York) azt vallotta, 60 évesen, hogy ő harcolni fog minden eszközzel akár botox-al, s plasztikai műtétekkel az idős kor ellen.

Taylor Swift focista párját csókolja, felrobbant a net!

 


 https://storage.yandexcloud.net/imagesspletnikru/2023/10/24/Y1_H/original.webp



Taylor Swift country-pop énekesnő eljött az amerikai focimeccsre, ahol a kedvese Travis Kelce a City Chiefs játékosa legyőzte a Los Angeles Chargers-t.  A játék után lefotózkodtak Kelce csapattársával Mecole Hardman - Jr. és barátnője Charia Gordon-al. Utóbbi posztolta a képeket az Instagramon*.

Az egyik fotón Taylor arcon csókolta Travis Kelce-t, s a 33 éves énekesnő kezeit a férfi mellkasára helyezte. A 34 éves focista, aki 196 cm magas lehajolt, hogy a szerelme elérje őt.

 

https://storage.yandexcloud.net/imagesspletnikru/2023/10/24/6LvF/original.webp


A rajongói tábora Swift-nek nagyon izgatott lett, hálásak voltak a felvételekért, s felrobbant a net a pozitív kommentek sokaságától.

https://storage.yandexcloud.net/imagesspletnikru/2023/10/24/7grD/original.webp


Taylor Swift most már folyamatosan látogatja a  Kansas City Chiefs, mérkőzéseit, hogy Travis Kelce-t támogassa, s együtt drukkol neki a férfi anyjával s barátaival. A jeles eseményeken még sztár barátait is gyakran meghívja. Sőt Taylor Swift rajongók is rendszeres nézői lettek a stadionon folyó játékoknak. Plakátokat hoznak a sztárpárt ábrázoló képekkel és feliratokkal. Egy férfi azt ordította:- gyerünk Swift pasija előre!- vallotta a Pagesix.

Travis nem mérges ezért, sőt öklét felemelve mosolygott, sőt a biztonsági őrők is mosolyogtak.

https://storage.yandexcloud.net/imagesspletnikru/2023/10/24/ivEl/original.webp


A napokban Drew Barrymore bevallotta, hogy Taylor Swift inspirálta a párkeresésben, főleg, hogy látta, hogy milyen boldog az énekesnő Travis Kelce-val.

https://storage.yandexcloud.net/imagesspletnikru/2023/10/24/PpuD/original.webp


" Abban áll a dolog, öt éve egyedül vagyok,s mióta megláttam, hogy Taylor ilyen könnyedén megy randikra Kelce-val, s a meccsen nézi a  férfi családtagjaival a játékot, akkor rájöttem valamire. Ez olyan természetesnek tűnt. Taylor persze nem hétköznapi, de abban a percben, ő egy átlagos nő lett, aki meg akarta nézni a pasiját, s nem gondolt arra, hogy sötét lovacska legyen, s elbújjon, hanem büszkén vállalva magát nem viselkedett furcsán.- mondta  Drew.

 -Látszott, hogy nem érdekelte mások véleménye. Ő olyan nyugodt volt, határozott, s természetes, hogy úgy döntöttem példát veszek róla.

Emlékezzünk arra, hogy júniusban Taylor Swift szakított az "1975" zenekar vezetőjével. Matthew Healy.vel két hónapos kapcsolat után. Vele az énekesnő néhány héttel azután találkozott, hogy elvált Joe Alvintól, akivel hat évig volt kapcsolatban. Swift és Kelce románca néhány hete vált a város beszédtémájává.

 

Meryl Streep szakított a férjével 6 évvel ezelőtt


Meryl Streep és Don Gmmer 45 év közös párkapcsolat után szakított.

Meryl Streep Confirms Separation From Longtime Husband Don Gummer | Vanity  Fair

A 74 éves Oscar-díjas színésznő és 76 éves GUmmer 6 évvel ezelőtt szakított, amit hivatalosan akkor nem jelentettek be.

-Don Gummer  és Meryl Streep 6 évvel ezelőtt szakítottak, s bár mindig fognak egymásról gondoskodni, mégis külön élet mellett döntöttek.- Streep a People-magazinnak.

Forrás: Pagesix

Мерил Стрип, Дон Гаммер


A párt már 2018 -as Oscar-díjátadó óta nem látták együtt megjelenni, de a színésznőt látták gyűrűvel az ujján   nemrégiben pénteken az a 2023-as Asztúria hercegnője díjátadón Spanyolországban.

 

 

Szeptember 30-án Meryl és Gummer a 45. házassági évfordulójukat ünnepelték.


Gummer szobrász Luisville-ből Kentucky államból, a jövendőbeli feleségét Strip nevű bátyja révén ismerte meg 1978-ban.Abban az időben gyászolta a fiúját, a színész Jonah Casale-t aki tüdőrákban halt meg.


Ahogy Streep megismerte Gummert, már valami szikra pattant ki köztük. Hat hónap párkapcsolat  után összeházasodtak a szülei házában.


Több év alatt Streep és Gummer ritkán osztott meg információkat, a magánéletükről, de néha közös fotót láthattunk róluk.


Bár Streep  hírnevét a nagy képernyőkön szerezte meg, Gummer népszerűségét a művészetekben szerezte meg.


A művészeti tanulmányait Bostonban folytatta Master of Arts diplomát szerzett a Yale Egyetemen, és munkáit az 1970-es évek eleje óta világszerte kiállították.


2002-ben a Vouge magazinnak adott interjút a színésznő Gummer-ral való viszonyáról.


Az ördög pradát visel sztárja megosztotta titkait a több évi kapcsolatról "jóakarat és hajlandóság az elhajlásra - és időnként az elhallgatásra."


 

-Nincs semmi terv a családi életre:- ez mindig komoly beszélgetéseket jelent.

 

-nekem mindig célom a munkában való teljesítés és az életemben a legnagyobb szerelmi szállak. Nem tudom elképzelni, hogy lemondjak valakiért ezekről.

Мерил Стрип


Streep-nek és Gummernak négy gyermekük van: Henry (fiúk),Mamie , Gracie, Luisa.

 

 

1998-ban a színésznő  vallott a The Washington Post-ban , hogy az anyaság volt a számára a legnehezebb feladat.

Nagy család, nagy karrier – Meryl Streep négy gyermeke - Nők Lapja

 

-Anyaság. Határozottan. Színészet- dicséretek, pénz,elégedettség. Anyaság-nem mondanak ezért köszönetet. Ők még az asztalt sem takarítják le, amíg nem emlékeztetted őket. A valódi élet semmiben nem hasonlítható össze a színészettel. Nem tudom a színészetet munkának nevezni, mert olyan vidám. Még a nehéz dolgok, kellemes nehéz dolgokat jól csinálni.

72 éves lett Meryl Streep, aki a tökéletesség hajszolása helyett az igazi  értékekre figyel | nlc

Hozzátette: "A színészet nem olyan, mint a való élet. Az élet abból a bizonytalanságból áll, hogy vajon ez az iskola megfelelő-e ennek a gyereknek? Mindezek a bizonytalanságok."

Bár Streep magánélete ritkán bontakozik ki a kamerák előtt, Gummer volt az első személy, akinek köszönetet mondott, amikor 2012-ben elnyerte a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat A Vaslady című filmben nyújtott alakításáért.

"Mindenekelőtt Donnak szeretnék köszönetet mondani, mert amikor a beszéd végén megköszönöd a férjednek, zenével játsszák le, és szeretném, ha tudná, hogy minden, amit a legjobban értékelek az életünkben, mindez neki köszönhető" - mondta.

 


Angelina Jolie idősebb fiait is bevonta a Maria című film munkálataiba



A sajtó szerint az idősebb fiai a hollywoodi sztárnak is részt vesznek a Maria című film munkálataiban.


A 48 éves Angelina Jolie és a két idősebbik fia a 22 éves Maddox és a 19 éves Pax -ot a Maria című film forgatásán kapták lencsevégre. A színésznő és a fiatalok egymás mellett sétáltak, a forgatás helyszíne a Phenopolesosban Görögországban voltak és Párizsban Franciaországban is. Mindhárman vidámnak tűntek. Pax  segített a forgatásnál és Maddox néha fogott egy esernyőt.

Анджелина Джоли


A fotókon Angelina két különböző öltözékben volt látható:

hosszú, világos köpenyben, alatta fekete hosszú estélyit viselt, majd fekete hosszú kabátot kesztyűkkel sapkával és szemüveg keretezte az arcát. Pax rózsaszin pólót viselt farmerral és fekete basketball sapkával, Maddox bézs inget viselt gombokkal diszítve, fekete nadrággal és fekete-fehér sportcipőkkel. A múlt héten mindhárman a Christina O jacht fedélzetén voltak láthatóak, nem messze a Görög Athén városától.

Анджелина Джоли


Angelina új filmje- egy önéletrajzi   film, mely Maria Kallas életét mutatja be, aki egy híres opera énekesnő volt. Ez nem az első , hogy a gyermekeit is bevonta egy filmforgatásra. Pax régen  2017-ben dolgozott a színésznővel a First They Killed My Father elnevezésű filmen, s rendező segédként dolgozott a Without blood című filmnél. Maddox együtt dolgozott a producerrel a First They Killed My Father című filmben, és gyakornokként Jolie 2015-ös By the Sea című filmjében.

Анджелина Джоли


 Pax románca


Mielőtt a sajtó az anyukájával való közös munkáiról cikkezett volna Pax a média figyelmét kialakuló románcával vívta ki, aki az American Horror story  -ban játszó Carmen Blanchard nevű színésznő.

kép forrása
 The Sun


 

A párocskát  Los Angelesben Kalifornia államban látták, hétköznapi viseletben sétáltak, beszélgettek a fotókon, melyet a The Sun osztott meg. A fiún fehér póló volt, barna farmerral, Vans márkájú sportcipő, s fekete basketball sapka, Karmen egyszerű fekete miniruhát viselt, fehér sportcipővel. A sajtó szerint egy kocsiba szálltak,  mely Pax tulajdona lehetett, s ő vezette a séta után a járművet.

forrás: The Sun

Pax sétája előtt néhány nappal Angelina a címlapokra került, amikor mind a hat gyermekét dicsérte, akiket volt férjével, Brad Pitt-tel oszt meg.

    "26 éves voltam, amikor anya lettem" - mondta a Vogue kiadványnak.

    "Az egész életem megváltozott abban a pillanatban. A gyerekvállalás megmentett - és megtanított arra, hogyan éljek másképp a világban".

Margot Robbie lett a Maxim magazin hősnője s negyedszer a legszexibb nő

 

 

Margot Robbie lett a Maxim Ausztrália címlaphölgye, s Ausztrália legszexibb nője címet is elnyerte  negyedszerre. Azonkívül ő  a kiadvány történetének egyetlen nője aki két éven keresztül a Maxim Hot 100 -as listájának élén szerepelt.

Марго Робби для Maxim


A 32 éves színésznő, aki egy falusi kisvárosban született Dalby-ben Ausztrália keleti részében, a címlapon éppen Barbie karaktereként pózolt rózsaszín csillogó ruhában s Versace táskával a kezeiben.

Margot Robbie as Barbie

" Az évente Hot 100-as lista- mely egy szokás 12 éve. 2023- ban a Maxim folytatja jó szokását, s publikálja azokat az ausztráliai nőket, akik hatottak ránk, akik intellektusukkal, humorral, s hihetetlen tehetségükkel hatottak ránk."- a szerkesztő Maxim Santi Pintado.

A színésznőn kívül a legszexibb lányok listáján szerepelnek még az ausztrál női focicsapat, a The Matildas tagjai, Delta Goodrem énekesnő, Kylie Minogue, Sophie Monk színésznő és modell, Penny Wong politikus és még sokan mások.

Margot Robbie és Ryan Gosling, akik nemrég Greta Gerwig Barbie című kasszasikerfilmjében szerepeltek, ismét együtt szerepelnek majd egy új projektben. A színészek az Ocean's Eleven című film előzményfilmjében fognak szerepelni.


A rappernő Cardi B megjelent a SKIMS reklámkampányában Kardashiantól

A rapper, énekesnő most debütált a SKIMS reklámkampányában október 16-án s szexi stílust mutatott be, kis topokat és fehérneműket is.

A 31 éves Cardi B mindenki csodálatát kivívta új külsejével, azzal, hogy részt vett a SKIMS reklámkampányában a Cotton collection -ban október 16-án!

Az új kampány kapcsán az I Like It sláger előadónője felvett fehér topot, s hozzá illő  bugyit. Cardi   hosszú selymes vörös loknijait oldalra húzva viselte, körmei is ragyogtak.

Cardi B shows off her incredible curves in body-clinging shapewear for Kim  Kardashian's latest SKIMS campaign | Daily Mail Online

 

" Mindenki a @skims-et viseli és te?- írta alá a sztár IG fiókjának posztját.

 

 

Карди Би


Egy beszélgetés során a SKIMS-el a 31 éves hölgy elmondta, hogy milyen érzést jelent számára a Cotton kollekció.

Star power: Cardi B is the latest celebrity enlisted by Kim Kardashian to push her groundbreaking SKIMS brand

 

- nekem mindig is tetszett a pamut anyagból készült kollekció a SKIMS-től. Ez olyan szexis, s elbűvölőnek érzem benne magam, ennek ellenére kényelmes, amikor otthon bulizok.  Új stílus, s színek, amiket a forgatáson hordtam, még jobbak, s alig várom, hogy minden nap hordhassam azokat.

 A két gyermekes sztár remekül festett zöld melltartóban és hozzá illő leggingsben.

Sokan fejezték ki csodálatukat a képek megjelenése után a komment szekcióban IG-en.


 

.- SKIMS ezzel nagy sikert ért el!- likeolta egy rajongó.

 

 Egy külön posztban Cardi megmutatta hatalmas combtetoválásait, miközben egy SKIMS Cotton Rib High Neck pólót és egy többszínű, katonai színű tangát viselt.

 


 

-Ó istenem egy páva tetoválás.Ez adja az életem.- írták megint mások.

Карди Би


Az utolsó reklám kampánya Cardi -nak a Kim Kardashian reality hősnőjének ruhamárkájával pont azután történt, hogy 31 éves lett a rappernő. A Grammy boldog tulajdonosnője október 11-én ünnepelte , megmutatta a nagyvonalú ajándékokat amiket kapott.  A férje, akinek Offset a neve elkényeztette kedvesét Cardi-t egy Hermes márkájú táskával, amelynek értéke megközelítőleg 500 ezer dollár lehetett, amit a Page Six írt meg.

"Dobd vissza, mintha csütörtök lenne. Meggyújtottam a tortát, ez a születésnapom... Trófeák" - írta a születésnapi poszthoz a képaláírást október 13-án.

Cardi B puts on a VERY racy display in plunging red lace dress as she shows  off her lavish gifts from Offset during 31st birthday celebrations | Daily  Mail Online

A születésnapjára a szépséges barna hajú sztár felvett egy testhez simuló  csipkés ruhát. Az öltözék mély dekoltázst mutatott, s ennek hatására is sok jó komment érkezett Cardi-nak.

"Boldog születésnapot, nagyszerűm" - írta az egyik rajongó, míg egy másik azt írta: "A média nem ad elég elismerést Offsetnek azért, hogy milyen jó férje Cardi számára". 

A Migos rapper és Cardi B hip-hop művésznő 2017-ben házasodott össze, és a párnak azóta két közös gyermeke született: a legidősebb lánya, Culcher és a fia, Wave Seth Cephas. A rappernek három gyermeke is van korábbi kapcsolataiból.