Taylor Swift Blake Lively-vel töltötte az estét közben Selena Gomez nagyon rossznak nevezte őt viccből

 


Taylor Swift és Blake Lively


A napokban Taylor Swif-ett és Blake Lively -t a lesifotósok lencsevégre kapták, ahogy távoztak a Zero Bond elnevezésű étteremből New-york-ban, ahol együtt ettek azelőtt. Azalatt Selena Gomez posztolt egy képet az énekesnővel "nagyon rossznak" nevezve.

.

Taylor a közös estére Blake-val egy őszi ruhát öltött. Felvett egy kardigánt, hozzá miniszoknyát, barna bőrcsizmát magas sarkút.  A sminkje viszont feltűnő volt, (ajkát vérvörös rúzs fedte). Frizurája hosszú és lágy hullámokban omlott alá, s egy tincsét befonta (Tiktok trendek szerint ez véd a rontásoktól.) A Gossip girl sztárja Blaike Lively negyedszerre lett újra anya nemrégiben. Ő egy kötött miniszoknyát viselt, magas sarkúval, farmer dzsekit, alatta pólót, s Chanel táskát. A haját leengedte, s neki is erős színű rúzs fedte ajkait.

Тейлор Свифт и Блейк Лайвли


Blake és Taylor 2015- óta barátkoznak, s 2021-ben együtt dolgoztak az énekesnő új klipjén is mely a I Bet
You Think About Me címet viselte. A 36 éves színésznő volt a klip rendezője. Swift Ryan Reynolds-al is jó kapcsolatot ápol, s az gyermekeivel is.


Azon a napon Taylor Swift legközelebbi barátnője az ugyancsak 31 éves énekesnő Selena Gomez posztolt egy ritka fotót a közös tengerparti nyaralásukról.A képeken a két sztár vidámnak tűnt az együtt eltöltött idő alatt.


" ő a legjobb barátnőm- és ő nagyon rossz"-írta alá a képet Selena.

Тейлор Свифт и Селена Гомес

Тейлор Свифт и Селена Гомес


Taylor és Selena több éve barátnők. A 33 éves Swift támogatta barátnőjét, amíg az egy pszichiátriás klinikán gyógyult, mialatt Justin Bieber és Hailey Bieber összeházasodtak 2018-ban.  A "My Mind and Me" című dokumentumfilmben pedig, amelyben Gomez a mentális egészségéről és a bipoláris zavarral való életéről beszélt, Taylor Swiftre úgy hivatkozott, mint az "egyetlen barátjára a showbizniszben", anélkül, hogy megemlítette volna Francia Rice-t, aki 2017-ben vesét adományozott neki.

*Instagram

 youtube link:https://youtube.com/shorts/rFvPBo6tkaI?si=-f6BQF5dOIZ0zHi4

0 Comments:

Megjegyzés küldése