Giselle Bündchen már két éve nem iszik alkoholt!

Photo flashback: Gisele Bundchen's life and career in pictures | Gallery |  Wonderwall.com

A szupermodell megosztotta döntését, hogy felhagy a dohányzással és az ivással a fitnesz kedvéért, s hogy javítsa egészségi állapotát. 

 


A szupermodell elmagyarázta,  milyen nehéz utat járt be, hogy egészséges legyen, s egyesült a Gaia Herbs márkával. A partnerség mellett, a 43 éves modell, megosztotta, hogy mennyire intenzív, amikor az egészségéről van szó, s ez nagy átalakulásnak számít, a fiatal korával ellentétben.

Gisele Bundchen Through the Years - ABC News

 

- én minden nap meditálok, s sportolok is naponta. Hálás vagyok, hogy van nekem ez a testem, s én tényleg így létezem. Most megtudtam, hogy 20 évesen még nem voltam olyan jó- megértettem, hogy az én testem- ez az én templomom, s én tényleg élvezni is akarom a testem. Nekem a test átalakulása nagy jelentőséggel bír.

Жизель Бюндхен


 

- ezért kelek minden reggel 5-kor. Ezért meditálok 20 éve. Amikor meg nem ezt teszem érzem nem tesz jót nekem. Én nem alkalmazok alkoholt már 2 éve, s azóta lenyűgöző, mennyire tisztának, s ébernek érzem magam ettől.


Bündchen azért döntött az efféle egészséges életmód mellett, mert fiatalon depresszióban szenvedett. Azt vallja a pszichológiai egészsége a dohányzás miatt alakulhatott ki, a sok kávézás okán is, alkoholfogyasztástól és sok minden mástól.

Gisele Bündchen at 40: Anatomy of a hyper-healthy model lifestyle | London  Evening Standard | Evening Standard

 

- amikor majdnem 20 éves voltam, akkor erős pánikrohamaim voltak, vegyítve depresszióval. Amikor serdülő vagy, vagy 20 év körüli nő, akkor azt hiszed neked semmi sem árthat, te mindenre képes vagy, s hős vagy. Nem olyan sok. A tested üzen neked.

Nourish: Simple Recipes to Empower Your Body and Feed Your Soul: A Healthy  Lifestyle Cookbook: Bündchen, Gisele: 9780593580486: Amazon.com: Books

Több specialistához fordultam, s a nagymamám természetes szereit is ismertem, aki a gyógynövényekhez fordult, mert szerinte a természet a legjobb patika, nem az antidepresszánsok. (Az információ nem teljes körű, s nem bizonyított, ha bajod van fordulj orvoshoz. Nem mindenki ugyanúgy működik, lehet neked is bejön lehet nem, a modell nem orvos, pszichológus vagy szakember.)* 

Жизель Бюндхен


Amikor 20 éves volt, Bündchen elmondta, hogy gyógynövényeket kezdett használni, megváltoztatta diétáját, meditálni kezdett, figyelni a légzését s máson is változtatott.


 Inside Gisele Bündchen's glowing wellness routine: 10 unexpected ways the  supermodel stays in shape, from oil pulling and jiu-jitsu to her Dior serum  – plus her workouts are 'harder' than ex Tom

-az én életem teljesen megváltozott. Ez felért egy újjászületéssel.Ez egy folyamat volt. Mi hétköznapi teremtmények vagyunk. Azért csináljuk mindig ugyanazt, mert így kényelmes. Azért minden szokásomon változtattam, amik  megöltek, s új szokásokat vettem föl ,ami új életet adott nekem. Ahelyett, hogy reggel két cigi lógott volna a számból, s tejszínes kávét ittam volna, felébredtem, s elmentem futni. Ezek után légzési gimnasztikával és jógával foglalkoztam. Minden megváltozott.

Gisele Bundchen & Tom Brady Los Angeles Tuscan Home Photograph &  Article Set | eBay

Bündchen hozzátette, hogy ahelyett, hogy az életmódváltások hosszú listáját látná, inkább eszközként tekint rájuk.

Inside Gisele Bündchen's glowing wellness routine: 10 unexpected ways the  supermodel stays in shape, from oil pulling and jiu-jitsu to her Dior serum  – plus her workouts are 'harder' than ex Tom

    "Megvan ez a sok hihetetlen eszköz, amiket használhatok, hogy jobban érezzem magam. És én így látom" - mondta. "Az ember függővé válik tőle, méghozzá jó értelemben."

0 Comments:

Megjegyzés küldése