Amal és George Clooney a velencei díjátadón




Amal és George Clooney -t a velencei  szállodából kapták lencsevégre, ahogy együtt távoztak. A házaspár együtt igyekezett a DVF 2023-as díjátadójára a velencei filmfesztiválon, ahol díjat kaptak a munkájukért, az emberi jogokért fellelős személyek.


A 45 éves Amal púder rózsaszín estélyit vett föl, csipkés szoknyarésszel, az archív kollekciójából John Galiano-nak a Dior 2000-es márkáját. Az öltözéket kiemelték a kiegészítők, melyek  bronz fülbevalók voltak, arany szandállal. A 62 éves George Clooney klasszikus szmokingban jelent meg fekete színben.

Джордж и Амаль Клуни

A DVF díjátadó ahová a házaspár igyekezett,  egy belga divattervező Diana Fon Fostenberg  alapította, olyan nőket támogatva, akik jobbá teszik más nők életminőségét.Amal díjat kapott, mert támogatott olyan személyeket, akiknek a jogait sértették, a háborús bűncselekmények áldozatai lettek és nemi erőszak áldozatain is segített.valamint a Clooney Alapítvány Waging Justice for Women (Igazságot a nőkért) programjában végzett munkájáért kapta.

Джордж и Амаль Клуни в 2014 году
George és Amal Clooney 2013-ban ismerkedett meg a színész Comói-tónál lévő házában, ahová az emberi jogi aktivista véletlenül került közös barátjuknak köszönhetően, 2014-ben pedig Velencében házasodtak össze. Mielőtt megismerkedett Amallal, a színész megrögzött agglegény volt, sőt, megfogadta, hogy soha nem házasodik meg senkivel, de nem tartotta ezt be. A párnak 2017-ben születtek meg az iker gyermekeik, Alexander és Ella.



0 Comments:

Megjegyzés küldése