NOX - Árva dal (Official Music Video 4K)

 

Hazánk egyik legnépszerűbb együttese visszatért, s ismét kulturális remekművet alkotott. Egy pop,  népi dal stílusú zene. A hegedű és egyéb hangszerek mixe, az énekesnő elbűvölő hangja  magával ragadja a hallgatót. A téma a szerelem, ami fájdalmas, akár viszonzatlan is lehet, de a hősnő akkor is arról az egy férfiról álmodozik, akit hiába vár talán. A játszmák, a körforgás kaleidoszkópja. 

A stílus megnyerő misztikus, az énekesnő (aki olyan ,mint valami kelta tündér) ruhája csinos vörös mely a szerelem, s szenvedély tűzét jelképezi, van amikor fehér, ami a tisztaságot, jelképezi s hiába több hódolója is akad, arra a férfira fókuszál, aki akár a vesztét is okozhatja. A párkapcsolatokról szól , vágyakról, a tiltott gyümölcsről, vagy a szerelemről tesz fel érdekes gondolatokat.  A végén a férfi alá merül az érzések tengerébe, vagy feladja a harcot?

Érdekes koreográfia régi  jelek takarják be az izmos táncosok testét, igazi szexi , provokatív, misztikus s egyedi világ jellemzi a klipet. Több külföldi zenei videóval is felvehetné a versenyt, sőt akár az Eurovíziós Dalfesztiválon is győzhetne, de hát Magyarország nem nevez be.

0 Comments:

Megjegyzés küldése