Shakira a gyermekeivel , Emily Ratajkovsky, Paris Hilton a vörös szőnyegen az MTV video díjátadón!

 



Kedden a Prudential központ adott helyet New-yorkban  az MTV Video Music Awards 2023- díjátadójának. A vörös szőnyegen Shakira tipegett a fiaival, az est három díjasa  Taylor Swift, Emily Ratajkowskiy, Nicky Hilton anyjával Katy-vel, Jared Leto, Selena Gomez és még sokan mások is ott voltak a vendégek között. Az est műsorvezetői szerepét Nicki Minaj töltötte be.

Shakira
Шакира
Шакира с сыновьями Сашей и Миланом
Shakira Sasha-val és Milan-al


Shakira a rendezvényen arany estélyiben jelent meg Versace-tól, csípőkivágásokkal díszített ruhában. A ceremónián az énekesnő egy a legnagyobb jelentőséggel bíró díjat kapta meg- Michael Jackson Video Vanguars díját (amely speciális kitüntetés azoknak, akik nagy hatással hatnak a zenei pop kultúrára.) Ő lett az első dél-amerikai és keleti énekesnő, aki először kaphatta meg ezt a díjat.2006-ban Shakira lépett föl ezen a rendezvényen régebben. Az énekesnőt Sasha és Milan nevű kisfiai kísérték el, akiknek az apjuk a focista Gerard Pique. A férfi nem jelent meg, mert Shakira és ő szakítottak.


Taylor Swift négy díjat kapott olyan kategóriákban mint:

"Az év dala","A legjobb pop zene","Legjobb rendezés", "Legjobb videó" az Anti -Hero elnevezésű klipért. A vörös szőnyegen a szőke szépséget egy fekete aszimmetrikus estélyiben láthattuk a Versace-tól, amihez gyémánt ékszereket vett föl.A legjobb barátnője Selena Gomez, Oscar de La Renta tervezésű vörös virágos estélyiben jelent meg.

Selena Gomez

Селена Гомес
Тейлор Свифт
Taylor Swift
Эмили Ратаковски
Emily Rataykovskiy
Шеннон и Джаред Лето
Shannon és Jared Leto
Ники Хилтон
Nicky Hilton
Ники и Кэти Хилтон
Katy Hilton és Nicky Hilton
Оливия Родриго
Oliva Rodrigo

Тайка Вайтити и Рита Ора
Taika Vatiti Rita Ora
Нелли Фуртадо
Nelly Furtado
Билли Портер
Billy Porter
Чарли Д'Амелио
Charlie De Amelio
Doja Cat
Doja Cat
Ники Минаж
Nicki Minaj (műsorvezetőként)


Doja Cat akit nagy botrány övezett a rajongók által akik nem szívlelték őt s kritikákkal illették ő is megjelent fehér pókhálóra emlékeztető ruhában Arosene márkától. (Nem feltétlenül nyerő sátánistának tettetni magát, s felvenni egy gonosz álarcot,s így sikereket elérni. Pedig mindenki tudja, hogy ő valójában egy tehetséges jólelkű énekesnő, csak kiborult a sok negatív kommenttől s így vágott vissza.Azért nem mindegy, hogy félnek tőled, vagy tisztelnek.)

Pin on Pretty Gurls

MTV Video Music Awards 2023



0 Comments:

Megjegyzés küldése