A neveletlen hercegnő arany ruhában! Anne Hathaway csak úgy ragyogott!

 A Neveletlen Hercegnő sztárja Mia Thermopolis megformálója Anne Hathaway 40 éves csak úgy ragyogott New Yorkban. Az Oscar -díjas színésznő semmit sem öregedett, sőt ő lett az arca Shiseido-nak.

Princess Diaries 3 is officially underway at Disney - but Anne Hathaway  hasn't signed on yet | Daily Mail Online

Hosszú barna hajzuhatagát leengedte, szemeit szemfestékkel emelte ki, dús ajkait szájfénnyel emelte ki. Füleiben érdekes aranyfülbevalók lógtak. Estélyit viselt mely remekül kiemelte sudár alakját, s aranyló pikkelyekből állt az anyaga, néhol áttetsző részekkel. Olyan volt , mint egy szirén. Fenségesen festett.

Az estén fel is szólalt a sztár:

'Annyira izgatott vagyok, hogy a @shiseido márkanagykövete lehetek, és megtisztelő, hogy engem választottak a #VitalPerfection vonal képviseletére!' - írta a képaláíráshoz.

'A Shiseido és én egyetértünk abban, hogy a bőrünk az egyik legfontosabb befektetés az életünkben, és hogy soha nem szabad abbahagynunk a saját lehetőségeink felfedezését - bármilyen életkorban.

'Köszönöm a Shiseidonak, hogy meghívott, hogy csatlakozzak a csodálatos családjához!!! ✨ #ShiseidoSkincare #PotentialHasNoAge.'



 Régen felröppentek a pletykák A neveletlen hercegnő 3. részének forgatásáról, nos epekedve várjuk!

Stunner: The Oscar-winning star shimmered in a sleeveless gold gown

Her golden day: Anne Hathaway was seen at a Shiseido event on Friday in New York City. The movie icon has been announced as the face of the brand's Vital Perfection line

0 Comments:

Megjegyzés küldése