Anne Hathaway a Clooney Foundation For Justice Albie Awardson!

Anne Hathaway embraces 70s style fashion at the Albie Awards

Anne Hathaway nagyon csodásan festett a Clooney Foundation For Justice's second annual Albie Awards-on, melyet New Yorkban rendeztek meg. A 40 éves sztár fényűzően festett estélyiben, mely almazöld volt, ezüst színekkel, a helyzethez megfelelő.

Az ördög Pradát visel, s a Neveletlen hercegnő s más egyéb kasszasikerek hollywoodi sztárja   magasra tupírozott, volumen növelő frizurával volt látható, mely kiemelte magas homlokát.

Ívelt szemöldöke alatt szemhéját barna szemhéjfesték fedte, szempilláit szempillafestékkel emelte ki. Orcáit  pirosítóval kente be, száját pedig rózsás árnyalatú rúzzsal kente be. Füleiben kis ezüst fülbevalók lógtak, s hosszú nyakát ezüst lánc díszítette.

Estélyiben volt felöltözve mely szatén anyagból készült (Versace-tól) melynek pántjait, ezüst csattok tartották, zöld csipkés rózsaminták fedték a ruha dekoltázs, s derék  részét. Az egész ruha almazöld volt, s ezüst  sakktábla mintázat tette azt még érdekesebbé. Karcsú és magas testalkatát még remekebbnek mutatta.

A kiegészítők közül kiemelném, még az ezüst karkötőket, s gyűrűket, melyek mindkét kezén voltak, plusz a metál ezüst táskát, melyet láncok tartottak. A cipő is a táskához is illet mert ezüst metál fényű volt az is, egy kis masnival. 

Anne még mindig kiválóan néz ki, fiatalos és csinos. 

Azelőtt ezt a ruhát a méltán híres Claudia Schiffer hordta. Szerintetek kinek áll jobban?

 

Who have a better look in this dress? Anne or Claudia?

Claudia Schiffer Makes Her Return To The Runway With Versace | British Vogue

Gratulálunk!

képforrás: Dailymail

 

 


0 Comments:

Megjegyzés küldése