Miranda Kerr és Kourtney Kardashian negyedik gyermeküket várják:- közös fotó


A Lemme márka alapítónője és a modell  egymás mellett pózoltak, megmutatva gömbölyödő pocakjukat egy smoothie-val a kezükben szeptember 21.-én.


A 44 éves Kourtney Kardashian és a 40 éves Miranda Kerr (Orlando Bloom ex felesége) egymás mellett pózoltak a képeken. A lenyűgöző képeken a Kardashians reality- show hősnője és a Victoria Secret modellje a KORA üdítőjét itták.  Az üdítő Glow Erewhon Market-ből szerezhető be. Kourtney kényelmes overall-ban látható, ami fekete színű, s fölötte fehér inget viselt.

Миранда Керр и Кортни Кардашьян


A 44 éves hölgy mezítláb volt, s gyűrűt hordott ujján, melyet kiemelt lila körömlakkjával. A koromfekete haját, balerina kontyban fogta össze.  Miranda ezzel szemben élénk együttest választott rózsaszín mini pulcsit, s úgyancsak pink kígyómintás nadrágot. A KORA Organics alapítója csepp alakú fülbevalót használt, s rózsaszín rúzs fedte ajkait. Miranda és Kourtney is már negyedszerre lesznek anyák.


 

Miranda a saját Instagramján publikálta a történetét:

 

"3 nappal és 11 smoothie-val később. Köszönöm csodálatos barátaimnak, akik segítettek megünnepelni a @koraorganics növényi őssejtes retinol alternatív hidratáló krém @koraorganics és a KORA Glow smoothie @erewhonmarket megjelenését!" - ujjongott a 40 éves nő a képaláírásban.

-


Miután a képek megjelentek a közösségi hálón sok rajongó vett részt a komment szekcióban, jókívánságokkal a jövendőbeli kismamáknak.

 


 

- Csodás jót kívánok! Én olyan boldog vagyok a gyerekéért! A legmenőbb duett. A legédibb hasak, s legjobb smoothie!

Rayel Kino : A Smoothie nagyon finom!


 Kourtney a negyedik terhességéről a férjétől Travis Bakertől  júniusban számolt be, Miranda szeptemberben osztotta meg Snapchat-en a várandósságáról szóló tényt.


Az utolsó fotón fontos operációt hajtottak végre rajta és a kicsin. Akkor Travis felesége hálát adott férjének s az őt körülvevő barátainak, no meg mindenkinek ,aki jót kívánt jövendő gyermekének.


 

- én örökké hálás leszek, az orvosaimnak, hogy megmentették a jövendőbeli gyermekem.- írta ő.

Кортни Кардашьян и Трэвис Баркер


 

- én végtelenül hálás vagyok a férjemnek, aki a koncertek ellenére, velem volt a kórházban, s támogatott végig az egész közben. Köszönöm anya, hogy fogtad a kezem.

Legutóbb szeptember 19-én egy forrás azt mondta az Entertainment Tonightnak, hogy a Blink-182 dobosa folyamatosan figyelemmel kíséri Courtney állapotát a műtétje óta.


0 Comments:

Megjegyzés küldése