Simone Ashley a Vogue World rendezvényén! Behálózott minket!

You have a violent heart.

 There's A Pearl In This Oyster And That's Simone Ashley In A Cutwork Gown

Hasonló ékszeres szép stílusok:

Pin on JLO

 Jennifer Lopez fejdísze is érdekes és szexi

Perrie Edwards makes a confession after shooting new Little Mix video -  Liverpool Echo 

Little Mix: Holiday (Music Video 2020) - IMDb 

Little Mix look sensational in video for new single Holiday | London  Evening Standard | Evening Standard

Perri Edwards Little Mix egykori énekesnője is gyöngyökből készült fejdísszel a Holiday című klipben.

Kaia Gerber modelled a pearl headband for Givenchy couture spring/summer  2019 

Kaia Gerber gyöngyökből készült hajdísszel a kifutón. 

Jessica Alba Wears Sparkling Couture Gown and HeadbandJessica Alba is hasonló hajpánttal igazán csinos.

Vogue World Simone Ashley

A Bridgerton család Netflix csatornán futó  28 éves sztárja aki Kate szerepében nyújtott hatalmas alakítást, most extra szexi öltözékben láthattuk viszont. Szeptember 14-én volt ebben a ruhában a Vouge rendezvényén.

 A kinézet:

 Középen elválasztott hosszú fekete haját lezselézte, szemeit kifestette szempilla festékkel, s szemhéját barna szemhéjfesték fedte. Ajkait barna  nude rúzs fedte. Öltözéke igazi mennyei csoda!


A testén fehér body dressz van, afölött meg gyöngyök hálója fedi be egész testét, mely olyan látszatot kelt, minta estélyi ruha lenne. Az öltözék mindent mutat és mégsem. Kiemeli a dekoltázst, a karcsú csípőjét a színésznőnek, sőt láttatni engedi extra hosszú vékony lábait is, melyhez remekül illik a magas szandál. A kiegészítő voltaképp egy ruha, s a fülbevalói is gyöngyökből állnak, a ruha is,  gyűrűje is. Ilyen aprólékos, stílusos és szexi ruha kevés van, s ez valószínűleg bevállalos sztároknak való öltözék, mely hétköznapi viseletnek túl szexi, de nagy eseményekre pont jó, főleg ha a gyöngyháló alatt fehér vagy más színű miniruha lett volna fellelhető, akkor talán lehetne más eseményekre is illő.




 Az idei Vogue World: London, amely a londoni divathét kezdetét adta, Simone Ashley a Tamara Ralph Couture fehér, gyöngyhímzéses, felemás ruhájában mutatta meg belső szirénjét. A megjelenést nude matt sminkkel és hosszú egyenes hajával tovább dramatizálta. A Bridgerton sztárja lágy füstös szemeivel és szúrós tekintetével kápráztatta el a közönséget.


0 Comments:

Megjegyzés küldése