Búcsúzzunk a nyártól: Eva Longoria pink fürdőruhában (Eva Longoria in pink swimsuit)



Eva Longoria bemutatta csodás alakját  egy mélyen dekoltált rózsaszín fürdőruhában.


Eva Longoria nem tud elköszönni a nyártól, amit a közösségi hálón is demonstrált utolsó posztjában. A 48 éves színésznő, akit a Született feleségek Gabrieljeként ismerhetünk a Myra Swim márka rózsaszín fürdőruhájában sétált a habokkal tarkított tengerparton, miközben lágy szellő játszott kibontott hajzuhatagával.


A fotókon Eva mélyen dekoltált pink fürdőruhában volt, melynek alsó része kiemelte hosszú formás lábait, s kiegészítőként szalmakalap fedte fejét. Szemeit fekete nagy napszemüveg védte a káros nap sugaraitól.


 

- élvezem a nyár utolsó napjait.-írta alá posztját.


Nem ez volt az első nyári szettje Evának több szexi fürdőruhát is villantott, nemrégiben pl. zöld mini  GOI márkájú bikiniben mutatta be kockás hasfalát és hosszú lábait, miközben kijött a medencéjéből. A fürdőruhája a második képen szinte semmit sem bízott a képzeletre. Itt is napszemüvege volt.

Ezen a megjelenésen kívül Eva a spanyolországi Marbellában töltött nyaralásán is megmutatta csodás alakját, ahol többféle lenyűgöző ruhát próbált fel, egyiket jobban, mint a másikat. Ezen a bikinin kívül nemrég egy szürke-fehér kockás Louis Vuitton Damier Azul bikinit viselt egy áttetsző Marie France Van Damme hosszú ujjú, mély dekoltázsú maxiruha alatt.

közösségi háló, instagram

0 Comments:

Megjegyzés küldése